出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「冷蔵品」を扱う出展者  Exhibitor that handle Refrigerated products

会社名 / Company Name

尾鷲物産株式会社 / OWASEBUSSAN Co., LTD.

■商品名 / Product name

生鮮養殖ブリトロ / Fresh Farmed Yellowtail Belly(BURI-TORO)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖ブリの中でも特に脂の乗った腹部位のみをトリミングした製品です。ご注文に応じて毎日水揚げ、加工を行っており、常に新鮮なブリをお届け致します。フィレ等と違い骨なしで1パックの重量も小さいため、作業性も高く、ロス無く品質の高い製品化が簡単に行えます。/ Trimming only the abdomen of yellowtail.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

生鮮養殖ブリ / Fresh Farmed Yellowtail

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

弊社は通年で約120万尾もの養殖ブリを出荷しており、そのシェアは日本の養殖ブリ全体の1割弱を占め、業界の中でも上位となります。常に脂の乗った新鮮なブリをお届けする為、日本各地に提携の漁業者を持ちその時期に最良の産地を選び、出荷しています。高度に機械化された工場ではお客様の要望に合わせラウンド、セミドレス、フィレ、ロイン等様々な規格の加工を毎日行い、わずか数分でパッキングまで完了します。/ Can be processed to suit your needs.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 籠淸 / KAGOSEI Co.,Ltd

■商品名 / Product name

花かまぼこ詰合せ 6本入 / Six kinds of assorted flower Kamaboko

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (グチ)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

日本の季節を彩る花や植物を「切り出し蒲鉾」で表現しました。原料魚はグチだけを使用し食感にもこだわった逸品です。見た目の華やかさと日本文化を食卓に添える蒲鉾です。/ Kamaboko with flowery image.


■商品名 / Product name

小田原おでん 大 / Odawara Oden

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • タラ / Cod
  • その他 / Other
  • (グチ、イサキ、カマス、ブリなど)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

地元相模湾で水揚げされた魚を使用した団子など、6種の素材の味を活かした老舗蒲鉾屋のおでん種です。かつお節をベースとした独自の味のおでん汁であっさり煮込み、おでん種そのものの味をご堪能いただける逸品です。/ Set of oden ingredients and soup.


会社名 / Company Name

株式会社クレイドル / CRADLE Co., Ltd.

■商品名 / Product name

生うに / Processed Sea Urchin(Fresh)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ウニ / Sea Urchin
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

10ポケット(15g x 10)=150g/トレイ  航空機の輸送でもダメージを受けにくく、各ポケットに15g(20gも可)入っており、 各店舗で必要な分だけ簡単に取り出せる為、在庫管理がしやすい。/ You can just take out the quantity that you need.


■商品名 / Product name

冷凍うに(生食用 ブランチング加工) / Processed Sea Urchin(Frozen)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ウニ / Sea Urchin
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

生うにをブランチング加工後に急速冷凍、1パック毎に脱気パック、ミョウバン不使用のウニをブランチング加工する為、生ウニに近い味をキープ、解凍後のドリップも従来の冷凍うによりも格段に少ない。 冷凍品の為、賞味期限が長く(3ヵ月)、ウニを入手しくい海外の店舗でも取り扱いやすい。/ Raw sea urchin was frozen quickly after blanching.


会社名 / Company Name

双日九州株式会社 / Sojitz Kyushu Corporation

■商品名 / Product name

鷹島 本マグロ / Takashima fresh bluefin tuna

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

玄界灘で育った、身の締まった本マグロです。 お客様のご要望に応じて、GG・ロイン・真空パックの加工が可能です。 養殖・加工場はISO 22000:2005の認証を取得しております。/ Processing is possible according to your needs.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000

■商品名 / Product name

シマアジ フィーレ / White Trevally Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (シマアジ)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

熊本県天草で育ったシマアジです。 フィーレのほか、ラウンド・セミドレス・ドレス・ロイン等ご要望に応じて加工・納品いたします。生鮮・冷凍可。/ Processing is possible according to your needs.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • AEL

会社名 / Company Name

株式会社大貴 / DAIKI CO.,LTD.

■商品名 / Product name

生鮮、冷凍 ブリフィレ / Fresh or Frozen Yellowtail Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖魚に関しては九州四国一沿の産地からお客様のご要望に最も適したブランドをご案内できます。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

天然魚 / Wild Fishes

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • ブリ / Yellowtail
  • その他 / Other
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

長浜に揚がる鮮魚を中心に刺身グレードの鮮魚をご提供致します。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 ダイニチ / Dainichi Corporation

■商品名 / Product name

ハマチ ラウンド セミドレス フィーレ / Yellow tail  Round ,Semi-dress Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

海外で好まれるサイズに育て、また魚に与える飼料を限定し、水分含有量の少ない飼料を与える事によりドリップがで難い身質に育て、また水揚げ時は、すべての魚を神経まで潰す作業を行っているので、その処理によって、旨み成分が発生する時間を大幅に遅らせる事ができます。/ We pay attention particularly in the feed and processing method.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

冷凍ハマチフィーレ / Frozen Yellow tail fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

スーパーショックフリーザーによる急速冷凍のブリフィーレです。水揚げ後、シャーベットアイスで30分か1時間かけて魚体温度が2度以下まで低下させてから、フィーレ加工します。その後真空作業を経て、即時凍結します。/ After landing, the fish body temperature is lowered to less than 2°C before processing and freezing.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

会社名 / Company Name

株式会社 ハケタ水産 / Haketa Suisan Co., Ltd.

■商品名 / Product name

冷凍青森産ベビー帆立 / Frozen steamed baby scallops

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (帆立貝)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

・冷却・洗浄など全工程で殺菌済冷却海水使用→ほたての旨味の流失を防ぐ。 ・スラリ-アイス(殺菌済海水氷)導入しスチーム直後の冷却に使用。2次冷却工程終了迄の約15分間で10℃以下に急速に芯温を引き下げ旨味成分を凝縮させ、雑菌の繁殖も防止。業界初工程です!/ We are particular in our manufacturing process in preventing the loss of savory taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

冷凍帆立片貝 / Frozen shellfish

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • その他 / Other
  • (帆立貝)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

青森県産の砂かみの無い養殖原料のみ使用。主に2~5月に水揚げされた原貝をウロ取り加工し1回凍結で製品化しました。/ Farmed scallops that are free of sand.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

マルハニチロ株式会社 / Maruha-Nichiro CORPORATION

■商品名 / Product name

完全養殖本鮪 / Fully cultured bluefin tuna

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

持続的可能な完全養殖を成し遂げた当社の最高傑作品です。/ Sustainable, fully aqua cultured.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • EUHACCP

■商品名 / Product name

養殖ぶり / Cultured yellowtail

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 活 / Live
  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

昨年ASC、今期EU-HACCPを取得した大分産の養殖ぶりです。昨年より孵化事業も開始し、将来持続的可能な魚として供給を予定しています。/ Farmed Buri from Oita Prefecture

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • EUHACCP

会社名 / Company Name

柳川冷凍食品株式会社 / Yanagawa Frozen Foods Co.,Ltd

■商品名 / Product name

スリミサラダ / Surimi Salad

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (カニカマ、白身魚すりみ)

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

海外でも人気のカニカマを辛子マヨネーズで和えてサラダにしました。野菜と和えてサラダとしてお召し上がりいただくか、お寿司の軍艦ネタや巻き芯、おにぎりの具等でお召し上がりいただくと相性抜群です。/ Crab-flavored Kamaboko with spicy mayonnaise.


■商品名 / Product name

真鯛のコンフィ / Sea Bream Confit

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タイ / Red Snapper
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

国産の真鯛を原料に使用して蒸し焼きした後、ニンニクと唐辛子で味付けしたオイルに浸して低温でじっくりコンフィに仕上げました。そのままでもおいしくお召し上がりいただけますが、ツナの代わりに様々な料理にご使用いただけますと高級感がでます。/ After steaming the sea bream, it is made into confit with oil seasoned with garlic and pepper.