出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「冷凍品」を扱う出展者  Exhibitor that handle Frozen products

会社名 / Company Name

株式会社あけぼの海産 / Akebono Kaisan Co.,Ltd

■商品名 / Product name

殻付牡蠣 / Shelled Oysters

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 活 / Live

■商品の特徴 / Features of the product

旬で新鮮な各産地の牡蠣を24時間以上冷却滅菌海水で浄化した良質な殻付牡蠣です。/ Shelled oysters purified by sterile seawater cooled for more than 24 hours.  


■商品名 / Product name

蒸しかき / Steamed Oysters

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

旬で新鮮な瀬戸内海産の牡蠣にこだわり、特許製法でスチーム。その後、急速凍結致しました。解凍後そのままお召しあがり頂ける他、加熱調理をしても身が縮みにくく、しっとり・ふっくら感は損なわれません。/ You can eat it as it is. The flesh is hard to shrink even if it is heated.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 飛鳥フーズ / Aska Foods Co.,Ltd.

■商品名 / Product name

いか小僧 しゃぶしゃぶ用 / Squid boy from the Sea of ​​Japan for Shabushabu

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • イカ / Squid
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

・新鮮なするめいかを使用しております。
・肉質が大変やわらかく、甘みがあります。
・生食、加熱用問わずご活用できます。加熱のし過ぎにご注意下さい。
/ Soft, sweet and fresh squid are used.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000
  • ハラル / HALAL

■商品名 / Product name

塩と肝だけで作ったいか塩辛 / Salted squid guts made from only salt & liver

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • イカ / Squid
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

・鮮度抜群のするめいかをカットしたものに、鮮度の良いまま加工した塩辛の素を絡め、本格派塩辛を作りました。
・鮮度の良い肝を丁寧に加工してあるため、生臭み・えぐ味がない本物の肝の風味が良く利いた塩辛が味わえます。
・化学調味料・保存料を使用していない為、素材の味が活きています。
/ No chemical seasonings or preservatives. It has only little fishy or harsh taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000
  • ハラル / HALAL

会社名 / Company Name

株式会社出雲国大社食品 / Izumonokuni Taisyasyokuin Co.,Ltd

■商品名 / Product name

串天 / Kushiten

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

解凍後、油調または焼いてお召し上がりください。 揚げたての揚げ蒲鉾をお楽しみください。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000

■商品名 / Product name

こだわりおでんセット / Kodawari Oden

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

魚肉をふんだんに使用したおでんセットです。 あご出汁入りおでんスープ入りです。種物から魚の旨みが溶けだし、より一層風味豊かに仕上げます。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000

会社名 / Company Name

一正蒲鉾株式会社 / Ichimasa kamaboko co.,ltd

■商品名 / Product name

サラダファミリー 焼きホタテ風味 / imitation scallop

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ、イトヨリダイ等)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

焼きホタテ風味の魚肉たんぱく製品です。(grilled scallop flavoured fish cake) 一口サイズで食べやすいです。(It's bite-sized and easy to eat)/ Grilled scallop-flavored fish cake. It's bite-sized and easy to eat.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

サラダフィッシュ シチリア産レモン / salad fish(lemon flavour)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ、イトヨリダイ等)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

シチリア産レモンを使用したサラダに合う魚肉たんぱく製品です。 (good matching for salad with lemon flavour from Sicily) 1パックにDHA500㎎・EPA150㎎含まれています。 (DHA 500mg & EPA 150gm is contained per pack) / Match well for salad with lemon flavor from Sicily. DHA 500mg & EPA 150gm is contained per pack.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

宇部蒲鉾株式会社 / Ube Kamaboko Co.,Ltd.

■商品名 / Product name

冷凍魚活白 / FROZENUOKATSU WHITE

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

食感がぷりぷりして鱈の旨みをしっかりと感じることが出来ます。卵白、澱粉、保存料不使用で日本産の安心安全が謳えます。冷凍品ですがチルドに全く引けをとりません。/ No egg whites, starch, preservatives.


■商品名 / Product name

けずりかまぼこ白 / KEZURIKAMABOKO WHITE

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

卵白、澱粉、保存料不使用ながら常温で8か月の長期保存を実現した進化系蒲鉾。薄造りながらも食感あり風味良く口どけも良い逸品です。そのまま食べても良し、各国料理のトッピングにも良し。/ Can be stored at room temperature for 8 months.


会社名 / Company Name

大分県漁業協同組合 中津支店 / Oita Prefecture Fishery Cooperative Nakatsu Branch

■商品名 / Product name

【殻付き生】「ひがた美人」/ Higata Bijin(for eating fresh,with shell)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 活 / Live

■商品の特徴 / Features of the product

日本初!干潟で作られた牡蠣が「ひがた美人®」です。干潟の厳しい環境の中、プラスチック製の養殖バックの中で育てられるシングルシードオイスターは立体的な、深く美しい殻を纏い、プリッと引き締まった身は、一口サイズで食べやすく、濃厚で鮮烈な甘さと独特の香りが特徴です。水揚げ後は高精度滅菌海水で浄化を行っています。また衛生検査も随時実施し安全性を確認し出荷しておりますので安心して生食でお召し上がりいただけます。


■商品名 / Product name

【CAS凍結】「ひがた美人」 / Higata Bijin(CAS frozen,shelled/with shell)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

日本初!干潟で作られた牡蠣が「ひがた美人®」です。干潟の厳しい環境の中、プラスチック製の養殖バックの中で育てられるシングルシードオイスターは立体的な、深く美しい殻を纏い、プリッと引き締まった身は、一口サイズで食べやすく、濃厚で鮮烈な甘さと独特の香りが特徴です。水揚げ後は高精度滅菌海水で浄化後、CAS凍結(CELLS ALIVE SYSTEM)を施していますので解凍後も新鮮な食感が楽しめます。


会社名 / Company Name

尾鷲物産株式会社 / OWASEBUSSAN Co., LTD.

■商品名 / Product name

生鮮養殖ブリトロ / Fresh Farmed Yellowtail Belly(BURI-TORO)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖ブリの中でも特に脂の乗った腹部位のみをトリミングした製品です。ご注文に応じて毎日水揚げ、加工を行っており、常に新鮮なブリをお届け致します。フィレ等と違い骨なしで1パックの重量も小さいため、作業性も高く、ロス無く品質の高い製品化が簡単に行えます。/ Trimming only the abdomen of yellowtail.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

生鮮養殖ブリ / Fresh Farmed Yellowtail

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

弊社は通年で約120万尾もの養殖ブリを出荷しており、そのシェアは日本の養殖ブリ全体の1割弱を占め、業界の中でも上位となります。常に脂の乗った新鮮なブリをお届けする為、日本各地に提携の漁業者を持ちその時期に最良の産地を選び、出荷しています。高度に機械化された工場ではお客様の要望に合わせラウンド、セミドレス、フィレ、ロイン等様々な規格の加工を毎日行い、わずか数分でパッキングまで完了します。/ Can be processed to suit your needs.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 籠淸 / KAGOSEI Co.,Ltd

■商品名 / Product name

花かまぼこ詰合せ 6本入 / Six kinds of assorted flower Kamaboko

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (グチ)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

日本の季節を彩る花や植物を「切り出し蒲鉾」で表現しました。原料魚はグチだけを使用し食感にもこだわった逸品です。見た目の華やかさと日本文化を食卓に添える蒲鉾です。/ Kamaboko with flowery image.


■商品名 / Product name

小田原おでん 大 / Odawara Oden

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • タラ / Cod
  • その他 / Other
  • (グチ、イサキ、カマス、ブリなど)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

地元相模湾で水揚げされた魚を使用した団子など、6種の素材の味を活かした老舗蒲鉾屋のおでん種です。かつお節をベースとした独自の味のおでん汁であっさり煮込み、おでん種そのものの味をご堪能いただける逸品です。/ Set of oden ingredients and soup.


会社名 / Company Name

カネテツデリカフーズ株式会社 / Kanetetsu Delica Foods Inc.

■商品名 / Product name

ほぼカニ 業務用 / Hobo・Kani (Imitation Crab Meat)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

1. 口の中でふわりとほぐれる繊維感!世界一「ズワイガニ」に近いカニ風味かまぼこを目指し、繊維は限りなく細く、短く、ほぐれやすく仕上げました。
2. 圧倒的な「ジューシーさ」とカニの風味! これまでのカニ風味かまぼことは全く異なる本格的な調味。ひとくち目からしっかりと「カニ」の風味を感じられます。また、一度しっかりと水分を抱かせる独自製法でジューシーさを限界まで高めています。
/ Crab-flavored Kamaboko which were made particular in its juiciness and flavor.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • FSSC22000

■商品名 / Product name

野菜たっぷりお魚カツ / Fried Fish Cake with full of vegetables

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

お魚のすり身に、5種類の野菜を配合。豆乳入りのなめらか食感に仕上げました。 野菜の彩りがきれいなカット断面です。 トッピングに、パンにはさんでも良し。/ Cutlet made of Surimi mixed with five kinds of vegetables and soy milk.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • FSSC22000

会社名 / Company Name

株式会社 キタウロコ 荒木商店 / KITAUROKO ARAKI SYOUTEN CO.,LTD.

■商品名 / Product name

ボイル 花咲ガニ 姿 / Frozen Cooked Hanasaki Crab

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道の東、根室周辺でしか獲れない前浜産の希少な「花咲蟹」をボイルし、尾数ごとにサイズ選別しました。 真っ赤に茹で上がった花咲ガニは身が柔らかく独特の甘み、濃厚で高級感のある味わいが特徴のカニになります。 また、殻を取り剥き身を甲羅に盛り付けた甲羅盛りや棒肉・フレーク等もあります。/ "Hanasaki crab" which can be caught only in the vicinity of Nemuro in Hokkaido.


■商品名 / Product name

ボイル クリガニ 姿 / Frozen Cooked Kuri Crab

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道産の新鮮なクリガニをボイルし、尾数ごとに選別し急速冷凍いたしました。 カニ汁の椀だね等にお使いください。 大きなサイズは毛蟹の代用としてもお使いいただけます。 また、食べやすいように殻を取った剥き身(棒肉・フレーク等)もございます。/ Sticks pf crab lag meat with shell removed, flakes are available too.


会社名 / Company Name

株式会社極洋 / KYOKUYO CO., LTD.

■商品名 / Product name

オーシャンキング~極~ / Ocean King~KIWAMI~

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

高品質のすり身を使用し、かに脚肉をイメージして仕上げました。本来の繊維感とボリュームに加え、ジューシーな味わいでみずみずしさを追求し、生食でもお使い頂けるオーシャンキングです。もちろん、天ぷら等加熱しても美味しく召し上がれます。/ High quality surimi made with the image of a crab leg meat.


■商品名 / Product name

スケソウダラ / Alaska pollock

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

浜で水揚げし、鮮度の良い状態で冷凍しております。/ It is frozen in a fresh state.


会社名 / Company Name

株式会社クレイドル / CRADLE Co., Ltd.

■商品名 / Product name

生うに / Processed Sea Urchin(Fresh)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ウニ / Sea Urchin
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

10ポケット(15g x 10)=150g/トレイ  航空機の輸送でもダメージを受けにくく、各ポケットに15g(20gも可)入っており、 各店舗で必要な分だけ簡単に取り出せる為、在庫管理がしやすい。/ You can just take out the quantity that you need.


■商品名 / Product name

冷凍うに(生食用 ブランチング加工) / Processed Sea Urchin(Frozen)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ウニ / Sea Urchin
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

生うにをブランチング加工後に急速冷凍、1パック毎に脱気パック、ミョウバン不使用のウニをブランチング加工する為、生ウニに近い味をキープ、解凍後のドリップも従来の冷凍うによりも格段に少ない。 冷凍品の為、賞味期限が長く(3ヵ月)、ウニを入手しくい海外の店舗でも取り扱いやすい。/ Raw sea urchin was frozen quickly after blanching.


会社名 / Company Name

㈱高知道水 / KOCHI DOHSUI Co., Ltd.

■商品名 / Product name

冷凍黒潮本まぐろサク 大トロ/中トロ/赤身 / Proton Freezing "Kuroshio Bluefin Tuna" SAKU

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

自社グループで生産している「黒潮本まぐろ」は、➀珊瑚が群生する清浄な海域のさらに沖合にあり、②直径50m以上の大型いけすで養殖し、③日本近海で漁獲された非常に鮮度の良い餌を与えている、ことにより非常においしいと評判です。その「黒潮本まぐろ」を養殖場から車で30分程度にある最新の自社工場で加工・凍結し、世界中の美食家にお届けいたします。/ Delicious Tuna that have been fed with good bait and grown in good environment.


■商品名 / Product name

ブリフィーレ / Fresh Yellowtail Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled

■商品の特徴 / Features of the product

高知県産の養殖ブリを使用した商品となります。加工日早朝活締め後、冷水にて冷やしこみをし、フィレ加工を行います。 カマ付き、腹骨付きで真空包装後、プロトン凍結を行っております。 凍結後、マイナス50℃の超低温庫で保管することで血合い肉の変色を抑えることが可能です。/ As it is kept at ultra-low temperatures of minus 50°, so it suppresses discoloration.


会社名 / Company Name

株式会社シーライフ / SeaLife Co.,Ltd

■商品名 / Product name

のどぐろ干物 / Nodoguro Cut Open and Dried

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (ノドグロ(アカムツ))

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

島根県産のどぐろの一夜干しです。島根県産ののどぐろは年中安定した脂ノリがあり、国内でもファンが多く、高値で取引されています。水揚げも少なく大変希少性の高い魚です。原材料は国産天然塩のみしか使いません。鮮度の良いのどぐろを使うことで素材の美味しさを引き立たせます。白身ながら脂ノリがよく、大トロやサーモンに匹敵するほどです。(小)~(特大)サイズまで様々な大きさを揃えています。小ロットから輸送可能です。/ It is a white fish with high rarity and fat.


■商品名 / Product name

のどぐろ丸(処理済み) / Nodoguro Gilled and Gutted

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (ノドグロ(アカムツ))

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

島根県産のどぐろの内臓を除去した冷凍丸魚です。島根県産ののどぐろは年中安定した脂ノリがあり、国内でもファンが多く、高値で取引されています。水揚げも少なく大変希少性の高い魚です。煮付け、塩焼き、鍋加熱用です。白身ながら脂ノリがよく、大トロやサーモンに匹敵するほどです。(小)~(特大)サイズまで様々な大きさを揃えています。小ロットから輸送可能です。/ Frozen round fish with internal organs removed.


会社名 / Company Name

双日九州株式会社 / Sojitz Kyushu Corporation

■商品名 / Product name

鷹島 本マグロ / Takashima fresh bluefin tuna

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

玄界灘で育った、身の締まった本マグロです。 お客様のご要望に応じて、GG・ロイン・真空パックの加工が可能です。 養殖・加工場はISO 22000:2005の認証を取得しております。/ Processing is possible according to your needs.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000

■商品名 / Product name

シマアジ フィーレ / White Trevally Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (シマアジ)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

熊本県天草で育ったシマアジです。 フィーレのほか、ラウンド・セミドレス・ドレス・ロイン等ご要望に応じて加工・納品いたします。生鮮・冷凍可。/ Processing is possible according to your needs.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • AEL

会社名 / Company Name

(株)SOL JAPAN / SOL JAPAN Co.,Ltd

■商品名 / Product name

山陰沖産 のどぐろセミドレス 新鮮真空パック(刺身用) / Frozen vacuum packed semi-dressed NODOGURO caught at San-in region on Japan Sea for SASHIMI use.

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (ノドグロ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

山陰沖で水揚げされる白身のトロと称される「のどぐろ」白く柔らかいその身は上品にして強い甘みがあり正に「美味芳醇」一般的には200g位ですが、特に希少な400g超サイズの大型のものを鮮度の良い状態で即処理、小分け真空冷凍しております。 一匹付け料理にちょうど良い300gサイズもあります。エラ、内臓除去済みです。


■商品名 / Product name

山陰沖産 サザエ刺身用 プロトン凍結(殻、蓋、肝付) / Frozen whole SAZAE (Turven shell) for Sashimi use, sliced body meat in a seaweed. San-in origin frozen by proton Freezer.

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (サザエ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

島根県松江市沿岸で獲れる活サザエを処理後即時プロトン冷凍しております。6個以上の指定の入数にて規格変更が可能です。刺身用にカットし殻に詰め直し、高鮮度の状態でプロトン凍結。1個ずつIQF冷凍しており使用する分ほど個別解凍が可能、廃棄ロスを防ぐことが可能です。サルモネラ菌、大腸菌、腸炎ビブリオ、一般生菌数の検査をパスした商品です。


会社名 / Company Name

株式会社大貴 / DAIKI CO.,LTD.

■商品名 / Product name

生鮮、冷凍 ブリフィレ / Fresh or Frozen Yellowtail Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖魚に関しては九州四国一沿の産地からお客様のご要望に最も適したブランドをご案内できます。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

天然魚 / Wild Fishes

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • ブリ / Yellowtail
  • その他 / Other
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

長浜に揚がる鮮魚を中心に刺身グレードの鮮魚をご提供致します。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 ダイニチ / Dainichi Corporation

■商品名 / Product name

ハマチ ラウンド セミドレス フィーレ / Yellow tail  Round ,Semi-dress Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

海外で好まれるサイズに育て、また魚に与える飼料を限定し、水分含有量の少ない飼料を与える事によりドリップがで難い身質に育て、また水揚げ時は、すべての魚を神経まで潰す作業を行っているので、その処理によって、旨み成分が発生する時間を大幅に遅らせる事ができます。/ We pay attention particularly in the feed and processing method.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

冷凍ハマチフィーレ / Frozen Yellow tail fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

スーパーショックフリーザーによる急速冷凍のブリフィーレです。水揚げ後、シャーベットアイスで30分か1時間かけて魚体温度が2度以下まで低下させてから、フィーレ加工します。その後真空作業を経て、即時凍結します。/ After landing, the fish body temperature is lowered to less than 2°C before processing and freezing.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

会社名 / Company Name

株式会社 竹田食品 / TAKEDA SHOKUHIN CO.,LTD.

■商品名 / Product name

かにみそ / Snow Club Butter

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

カニの肝臓・すい臓にあたる「かにみそ」のみを使って、 レトルト殺菌して缶詰にした商品です。 カナダ産ズワイガニを使用しております。/ Crab liver and pancreas "crab miso" was retort sterilized and canned.


■商品名 / Product name

工場直送いか塩辛 / Salted squid guts (cut squid pickled with salted guts)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • イカ / Squid
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

イカと、イカの内臓と、塩で和えた発酵食品です。 この製法は、日本では伝統的な保存食糧で有り、 「いか塩辛」として受け継がれております。 ペルー産アメリカオオアカイカ(Giant squid)を使用しております。/ It is fermented food that made of softens squid with squid's internal organs and salt.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

千葉県漁業協同組合連合会 / Chiba Prefectural Federation of Fisheries Co-operative Association

■商品名 / Product name

冷凍サバ(マサバ) / Frozen mackerel(Chub mackerel)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サバ / Mackerel
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

千葉県銚子港で水揚げされた新鮮なマサバを急速バラ凍結(IQF)したものです。水揚げ港で即時に急速凍結することで得られる高鮮度品質には、過去から定評が得られております。 刺身やしめさば、焼き魚、煮魚などあらゆる調理が可能です。/ The quality is good, and various cooking is possible from sashimi, grilled fish, and boiled fish.


■商品名 / Product name

メヒカリ唐揚げ / Bigeyed greeneye for fried

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (メヒカリ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

柔らかく、脂ののった白身のお魚です。下処理(頭・内臓除去済み)後、馬鈴薯を付け唐揚げ用にしました。「目光の唐揚げ」は銚子でも名物となっている商品です。また野菜と合わせた南蛮漬けにもご利用頂けます。油で揚げて塩を適量降るだけで、サクサクホクホクの骨までやわらかいフライができます。その味わいは、魚とは思えないほどクセが少ないので、大人はもちろん、子供にも食べやすい一品です。/ Deep fried and it is ready to be eaten. It's popular with kids.


会社名 / Company Name

銚子鮮冷株式会社 / CHOSHI SENREI CORPORATION

■商品名 / Product name

冷凍サバ / FROZEN WHOLE ROUND MACKEREL

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サバ / Mackerel
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

秋の終わり頃に金華沖から南下し銚子(常磐)沖の漁場にて漁獲、銚子漁港で水揚げされたサバを自社工場で急速凍結します。サイズ選別他、腹腔内部の確認から脂質など詳しいチェックを行い官能テータと数値データとして生産管理。主に輸出用として各国向けにSENREI ブランドにて出荷しています。/ Rapid freezing of mackerel that has been landed by Choshi Fishing Cooperative.


■商品名 / Product name

冷凍マイワシ / FROZEN WHOLE ROUND SARDINE

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • イワシ / Sardines
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

春に漁獲が始まり6月頃にはいわゆる入梅イワシとよばれる脂をびっしりと蓄えてまるまると太ったマイワシが常磐沖で水揚げされます。弊社では主に輸出用としては主にタイの缶詰原料用に注水せずに魚のみを凍結した水無しブロックの状態で生産、出荷しています。水を加えず凍結されている為に輸送効率が良く好評をいただいております。/ Sardines shipped in a block without water.


会社名 / Company Name

株式会社TA西村 / TA NISHIMURA Co.,Ltd.

■商品名 / Product name

活〆凍眠冷凍伊勢海老 / instant frozen shrinmp lobster

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • エビ / Shrimps
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

活と見分けのつかない食感と美味さ!何なら活よりも甘味が増して美味しい!/ You will not be able to distinguish it from the live by its’ texture and the tastiness.


■商品名 / Product name

活牡蠣・2種(伊勢志摩プレミアムオイスター・桃こまち) / Live oysters

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 活 / Live

■商品の特徴 / Features of the product

日本の三重県伊勢志摩地方の牡蠣はまさに海のミルク味・ボリューム共に絶品。/ Both taste and volume are excellent.


会社名 / Company Name

株式会社 東平商会 / TOHEI TRADING CO., LTD

■商品名 / Product name

いとうナゲット(いとう漁協さば男くんすり身®使用) / Fish Nugget

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サバ / Mackerel
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

静岡県伊東市のいとう漁協が加工販売する「サバ男くんすり身®」と国産の玉ねぎ・キャベツを使用したお魚ナゲットです。 この鯖すり身は港で水揚げ後すぐに加工されるので、鮮度が良いことが特徴です。 市販品は、第4回2016年度 Fish-1グランプリ 国産魚ファストフィッシュ商品コンテストグランプリ受賞商品!/ Fish nugget made with mackerel, onions and cabbage.


■商品名 / Product name

伊豆半島さば缶(水煮・味噌煮) / canned mackerel(Boiled mackerel, Mackerel cooked Miso)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サバ / Mackerel
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

静岡県伊東市のいとう漁協で水揚げされた鯖だけを使用しています。この鯖は、漁港から近い漁場で定置網によって漁獲される為、魚を傷つけずに、短時間で漁協へ水揚げされます。鮮度の良い、天然鯖のしっかりとした身が特徴です。 手作業でひとつひとつ丁寧に缶に詰められ製造されたこのさば缶は、天然さばのしっかりとした食感と素材が引き立つ味付けとなっております。/ Only mackerel landed in Ito City, Shizuoka Prefecture is used.


会社名 / Company Name

ニチモウ株式会社 / NICHIMO CO.,LTD.

■商品名 / Product name

ホタテ貝 / Scallop

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ホタテ / Scallop
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

ヤマイチ水産という弊社子会社が紋別にあります。前浜で水揚げされたホタテをその場で選別、加工しています。これまで中国への輸出は1,500~2,000t/年程度しています。/ So far, exports to China have been around 1,500 to 2,000 tons per year.


■商品名 / Product name

冷凍すり身 / Frozen minced fish meat

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (助宗タラ、南ダラ、ホキ、イトヨリダイ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

アラスカ、アルゼンチン、インド、インドネシアなどで水揚げされた原料を、船上ないし陸上工場にてすり身加工しています。漁網の製造からスタートした弊社は、漁師から原料を買い付けすり身生産を始めました。自社でも製造技術員を抱え、製造から販売までを管理している為、品質の安心安全は確保されています。/ Manage from manufacturing to sales, so it is safe and secure.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • ハラル / HALAL

会社名 / Company Name

日中商会株式会社 / China-Japan Corporation

■商品名 / Product name

真タコ丸ボイル「次世代たこ」 / Boiled Octopus -New Generation-

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タコ / Octopus
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

モンドセレクション最高金賞を受賞した商品です。壺たこを釜ゆで製法で美味しく仕上げました。20項目に及ぶ食品検査・化学分析の結果、味の良さと品質の高さが世界に認められました。他のメーカーにはない高級感をお届けします。 / Frozen boiled octopus. Received the Mondo Selection Gold Award.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

ボイルタコ 棒足 / Boiled Octopus Leg

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タコ / Octopus
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

モンドセレクション最高金賞を受賞した商品です。壺たこを釜ゆで製法で美味しく仕上げました。20項目に及ぶ食品検査・化学分析の結果、味の良さと品質の高さが世界に認められました。他のメーカーにはない高級感をお届けします。 / Frozen boiled octopus. Received the Mondo Selection Gold Award.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

にほん海洋牧場株式会社みやぎ海洋本部 / JAPAN OCEAN FARM Co.,Ltd

■商品名 / Product name

銀鮭冷凍トリムE / COHO SALMON FROZEN TRIM E

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サーモン / Salmon
  • サケ / Japanese Salmon
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

骨や血合いを丁寧に取り除き皮をはがしてありますのでお寿司やお刺身に使用できます。/ Bones, blood, and skin removed.


■商品名 / Product name

銀鮭荒ほぐし / Ginsake hogushi(flake)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サーモン / Salmon
  • サケ / Japanese Salmon
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

お刺身で食べられる銀鮭を蒸しあげて丁寧に手でほぐして塩で味付けをした鮭本来の味をお楽しみいただける逸品です。/ Steamed salmon, loosened and seasoned with salt.


会社名 / Company Name

株式会社 ハケタ水産 / Haketa Suisan Co., Ltd.

■商品名 / Product name

冷凍青森産ベビー帆立 / Frozen steamed baby scallops

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (帆立貝)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

・冷却・洗浄など全工程で殺菌済冷却海水使用→ほたての旨味の流失を防ぐ。 ・スラリ-アイス(殺菌済海水氷)導入しスチーム直後の冷却に使用。2次冷却工程終了迄の約15分間で10℃以下に急速に芯温を引き下げ旨味成分を凝縮させ、雑菌の繁殖も防止。業界初工程です!/ We are particular in our manufacturing process in preventing the loss of savory taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

冷凍帆立片貝 / Frozen shellfish

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • その他 / Other
  • (帆立貝)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

青森県産の砂かみの無い養殖原料のみ使用。主に2~5月に水揚げされた原貝をウロ取り加工し1回凍結で製品化しました。/ Farmed scallops that are free of sand.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 八葉水産 / HACHIYO SUISAN CO., LTD.

■商品名 / Product name

わかめサラダ胡麻ラー油大辛(無着色) / WAKAMESALAD GOMA RAYU OOKARA(NO COLOR)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

新鮮な三陸産茎わかめを使用しているので、コリッとした食感が楽しめます。ごまの香ばしさと、ラー油の辛さがクセになる一品です。 着色料不使用です。/ Stalks of wakame seasoned with sesame oil and and chili oil.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

めかぶサラダ胡麻ラー油 45g×2段 / MEKABUSALAD GOMA RAYU 45g×2

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

ごまの風味が香ばしく、ラー油の辛味がピリッと効いた“めかぶのサラダ”です。/ Stalks of wakame seasoned with sesame oil and and chili oil.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

合同会社ハッピーオーシャン / HAPPYOCEAN,.LLC

■商品名 / Product name

宮城県三陸産干し真あなご / Hoshi Ma-Anago

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アナゴ / Anago
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

宮城県三陸近海で漁獲された肉厚で上質な脂がのった活真あなごを匠な職人技で処理を行い特殊な乾燥機で0℃前後で一夜干しにしております。余分な水分が抜け凝縮された真あなごの旨味と上品な脂がのり皮も非常に美味い他にはない上質な白身魚の一夜干しです。フライパンで簡単に焼けオリーブオイルとの相性抜群です。/ Anago was dried at 0°C. Best if baked with olive oil.


■商品名 / Product name

宮城県金華山沖酒蒸し鮑 / Abalone Sake steamed

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アワビ / Abalone
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

世界三大漁場の一つ宮城県金華山沖でベテラン潜水士が一つ一つ実入りを確かめながら天然蝦夷鮑を丁寧に漁獲しております。水揚げ後殻に付着した異物を取り除き鮑ごとそのまま日本酒で蒸し上げた至極の食材です。解凍後そのままお召し上がりいただけます。殻から取出し軽く温めても磯の香りが漂い柔らかで味わい深い三陸伝統の蒸し鮑です。/ Abalone was steamed with sake. It can be eaten as it is after thawing.


会社名 / Company Name

有限会社播磨海洋牧場 / Harima Ocean Farm LTD,

■商品名 / Product name

ハーフシェルオイスター / Half Shell Oyster

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

圧倒的においしい。ノロ海域でないため、ノロリスクが低い。/ It's a very tasty oyster with a low risk of norovirus.


■商品名 / Product name

燻製牡蠣 / Smoked Oysters

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

ブランデー、スコッチによく合い。美味しさと香りが引き立ち癖になる味です。中国系のお客様に気に入られています。/ The taste and aroma go well with brandy and scotch.


会社名 / Company Name

広島魚市場㈱ / HIROSHIMA UOICHIBA Co., LTD

■商品名 / Product name

広島産広島かきIQF 3Dフリーザ / HIROSHIMA OYSTER without shell "3D Freezer"

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

広島産牡蠣100%で、日本の最新の”3Dフリーザ”の技術で凍結、製品化しました。日本で生産シェア60%を占める広島産牡蠣ならではの品質とサイズをお選べいただけます。/ Rapidly frozen with "3D freezer" technology

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

瀬戸内海産まなかつお 3Dフリーザ / SETO-inlandsea Pomfret ”3Dfreezer”

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (マナカツオ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

瀬戸内海で漁獲される旬の時期のマナカツオを、日本の最新の技術”3Dフリーザー”で、IQF急速凍結しました。/ Rapidly frozen with "3D freezer" technology

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000

会社名 / Company Name

フジミツ株式会社 / Fujimitsu Corporation

■商品名 / Product name

かに風味かまぼこ / Imitation Crab Fish Stick

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケトウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

タラバ蟹足風のほぐれ感のあるかに風味かまぼこです。加熱してありますので、そのままでも調理してもお召し上がりいただけます。/ Pulled crab-flavored kamaboko


■商品名 / Product name

チーズ入りかまぼこ / Cheese Fish Ball

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケトウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

とろっととろけるチーズを蒲鉾で包みました。一口サイズで、おやつやおつまみにそのままお召し上がりいただけます。/ Cheese wrapped in Kamaboko


会社名 / Company Name

松田産業株式会社 / MATSUDA SANGYO CO.,LTD.

■商品名 / Product name

北海道産冷凍ホタテ貝柱/北海道産冷凍鮭ドレス / FROZEN SCALLOP MEAT FROM HOKKAIDO/FROZEN SALMON DRESS FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サケ / Japanese Salmon
  • ホタテ / Scallop
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道産冷凍ホタテ貝柱:水揚げされたホタテを鮮度を落とさず処理・冷凍しています。ホーツク海で育ち、身が引き締まっていて、甘みや旨味が抜群です。 北海道産冷凍秋鮭ドレス:水揚げされた鮭を工場ですぐに処理、冷凍しており鮮度を落とさず加工しています。若い鮭が入荷しているため、身が赤くしっかりとした味わいが楽しめます。(写真は冷凍する前)/ Flesh is firm, with strong sweet and savory taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

北海道産冷凍スケソウすり身 / FROZEN ALASKA POLLOCK SURIMI FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

白身で、夾雑物が少ない。しなやかで品質安定度の高い商品。/ It is a high quality product with few mixed things.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 八起屋 / Yaokiya Co.Ltd.

■商品名 / Product name

さつま揚げ特上天 / Deluxe Satuma-age

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

国産スケソウダラを100%使用して伝統の加工方法で作り上げるこだわりのさつま揚げです。柔らかい食感と深い味が特徴のさつま揚げになります。


■商品名 / Product name

さつま揚げ(レッドカレー天) / Red-curry Satuma-age

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

国産スケソウダラを100%使用して伝統の加工方法で作り上げるこだわりのさつま揚げです。柔らかい食感と深い味が特徴のさつま揚げになります、タイのレッドカレーペーストを混ぜたピリ辛の新商品になります。


会社名 / Company Name

安岡蒲鉾 / YASUOKAKAMABOKO

■商品名 / Product name

じゃこ天 / JAKOTEN

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • タイ / Red Snapper
  • その他 / Other
  • (ホタルジャコ、白ムツ、その他小魚)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

愛媛県宇和島市で水揚げされる新鮮な魚を原料としてすり身を作り、菜種油で揚げて作る伝統の一品です。 そのまま食べるのはもちろん、うどん、そば、フォーなどの麺類にトッピングしても美味しいです。/ Deep fried Surimi.


■商品名 / Product name

板かまぼこ / KAMABOKO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (エソ、グチ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

愛媛県宇和島市で水揚げされる新鮮な魚を原料としてすり身を作った板蒲鉾です。 そのまま食べるのはもちろん、うどん、そば、フォーなどの麺類にトッピングしても美味しいです。/ Surimi made from fresh fish. Can be eaten as it is.


会社名 / Company Name

株式会社 山小三 / Yamakosa Co.,Ltd.

■商品名 / Product name

生食用活殻付き牡蠣 / Fresh oyster for raw consumption,

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 活 / Live

■商品の特徴 / Features of the product

日本各地の生食用清浄海域の顔の見える生産者からの牡蠣を通年取り揃えております。/ Oysters from all over Japan are available all year-long.


■商品名 / Product name

生食用冷凍殻付き牡蠣 / Frozen oyster for raw consumption,

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カキ / Oysters
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

兵庫県の生食用清浄海域の身入り良い牡蠣を急速冷凍いたしました。/ Oysters from Hyogo Prefecture were rapidly frozen.


会社名 / Company Name

ヤマサ蒲鉾株式会社 / YAMASA KAMABOKO CO.,LTD

■商品名 / Product name

花咲しぐれ / Hanasaki-shigure

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

極細繊維でジューシーなカニ足タイプのかに風味かまぼこ。 寿司ネタ、サラダに最適。/ Juicy crab-flavored Kamaboko.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP
  • FSSC22000

■商品名 / Product name

つまみ揚げ / Tsumami-age

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (スケソウダラ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

かに風味かまぼことすり身をミックスし一口サイズに仕上げました。/ Crab-flavored Kamaboko mixed with Surimi.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP
  • FSSC22000

会社名 / Company Name

有限会社 山藤 / Yamatou Co.,Ltd

■商品名 / Product name

焼き串ひもの / Skewered Grilled Fish

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

気になる骨を取り除き、干物に加工し串に刺し程よく焼き上げた。 袋から出してすぐに食べていただけるひものです。 添加物は使っていません。味付けは伝統海塩の『海の精』のみ 賞味期限は常温6ヶ月です。 魚の種類は、カマス・サバ・アジ・ウルメイワシ・ブリ・サゴシ・シイラ・カツオの8種類と季節商品があります。 旬の美味しさを味わって頂けます。/ The bones are removed, it is grilled and ready to be served.


■商品名 / Product name

海鮮魚串 / Freshest Skewered Seafood

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • ブリ / Yellowtail
  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

伊勢志摩で水揚げされた鮮度の良い魚を切り身にし串に刺しました。 串に刺してから冷凍した後に真空包装をしますので 使う分だけ袋から出して無駄なく使う事ができます。 焼き物・揚げ物・天ぷらなどに使っていただけます。 魚の種類は、カマス・アジ・サバ・ブリ・イワシ・タイ・サワラ・スズキ・カツオ・マグロ。貝の種類は、牡蠣・さざえ・ヒオウギ貝などです。/ Suitable to be served as grilled, deep-fried or tempura etc.


会社名 / Company Name

株式会社ヨシムラ/福水商事株式会社 / YOSHIMURA SHOTEN CO., LTD.

■商品名 / Product name

あじあん餃子( 緑茶 / トマト / ゆず / 黒ごま ) / Fish and Vegetable Dumplings (Japanese Gyoza) Green Tea / Tomato / Yuzu / Black sesami

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

・アジ→前浜で水揚げされたものを使用。
中骨・ゼイゴは除去。骨と身は粗 いミンチにしており、手作業で粗いミンチにすることで、お肉のような食感を再現。
・野菜 → 佐賀県産の契約農家さんから購入。
ジャンボにんにくを使用。(通常のにんにくと同じ成分で匂いが控えめなのが特徴。)
・製品→女性の方にも嬉しいフィッシュコラーゲン入。
HALAL認定取得 (日本アジアハラール協会)/ Dumplings made with mince horse mackerel and vegetables.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP