出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「ブリ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Yellowtail

会社名 / Company Name

尾鷲物産株式会社 / OWASEBUSSAN Co., LTD.

■商品名 / Product name

生鮮養殖ブリトロ / Fresh Farmed Yellowtail Belly(BURI-TORO)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖ブリの中でも特に脂の乗った腹部位のみをトリミングした製品です。ご注文に応じて毎日水揚げ、加工を行っており、常に新鮮なブリをお届け致します。フィレ等と違い骨なしで1パックの重量も小さいため、作業性も高く、ロス無く品質の高い製品化が簡単に行えます。/ Trimming only the abdomen of yellowtail.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

生鮮養殖ブリ / Fresh Farmed Yellowtail

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

弊社は通年で約120万尾もの養殖ブリを出荷しており、そのシェアは日本の養殖ブリ全体の1割弱を占め、業界の中でも上位となります。常に脂の乗った新鮮なブリをお届けする為、日本各地に提携の漁業者を持ちその時期に最良の産地を選び、出荷しています。高度に機械化された工場ではお客様の要望に合わせラウンド、セミドレス、フィレ、ロイン等様々な規格の加工を毎日行い、わずか数分でパッキングまで完了します。/ Can be processed to suit your needs.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

㈱高知道水 / KOCHI DOHSUI Co., Ltd.

■商品名 / Product name

冷凍黒潮本まぐろサク 大トロ/中トロ/赤身 / Proton Freezing "Kuroshio Bluefin Tuna" SAKU

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

自社グループで生産している「黒潮本まぐろ」は、➀珊瑚が群生する清浄な海域のさらに沖合にあり、②直径50m以上の大型いけすで養殖し、③日本近海で漁獲された非常に鮮度の良い餌を与えている、ことにより非常においしいと評判です。その「黒潮本まぐろ」を養殖場から車で30分程度にある最新の自社工場で加工・凍結し、世界中の美食家にお届けいたします。/ Delicious Tuna that have been fed with good bait and grown in good environment.


■商品名 / Product name

ブリフィーレ / Fresh Yellowtail Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled

■商品の特徴 / Features of the product

高知県産の養殖ブリを使用した商品となります。加工日早朝活締め後、冷水にて冷やしこみをし、フィレ加工を行います。 カマ付き、腹骨付きで真空包装後、プロトン凍結を行っております。 凍結後、マイナス50℃の超低温庫で保管することで血合い肉の変色を抑えることが可能です。/ As it is kept at ultra-low temperatures of minus 50°, so it suppresses discoloration.


会社名 / Company Name

株式会社大貴 / DAIKI CO.,LTD.

■商品名 / Product name

生鮮、冷凍 ブリフィレ / Fresh or Frozen Yellowtail Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖魚に関しては九州四国一沿の産地からお客様のご要望に最も適したブランドをご案内できます。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

天然魚 / Wild Fishes

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • ブリ / Yellowtail
  • その他 / Other
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

長浜に揚がる鮮魚を中心に刺身グレードの鮮魚をご提供致します。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 ダイニチ / Dainichi Corporation

■商品名 / Product name

ハマチ ラウンド セミドレス フィーレ / Yellow tail  Round ,Semi-dress Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

海外で好まれるサイズに育て、また魚に与える飼料を限定し、水分含有量の少ない飼料を与える事によりドリップがで難い身質に育て、また水揚げ時は、すべての魚を神経まで潰す作業を行っているので、その処理によって、旨み成分が発生する時間を大幅に遅らせる事ができます。/ We pay attention particularly in the feed and processing method.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

冷凍ハマチフィーレ / Frozen Yellow tail fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

スーパーショックフリーザーによる急速冷凍のブリフィーレです。水揚げ後、シャーベットアイスで30分か1時間かけて魚体温度が2度以下まで低下させてから、フィーレ加工します。その後真空作業を経て、即時凍結します。/ After landing, the fish body temperature is lowered to less than 2°C before processing and freezing.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

会社名 / Company Name

マルハニチロ株式会社 / Maruha-Nichiro CORPORATION

■商品名 / Product name

完全養殖本鮪 / Fully cultured bluefin tuna

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

持続的可能な完全養殖を成し遂げた当社の最高傑作品です。/ Sustainable, fully aqua cultured.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • EUHACCP

■商品名 / Product name

養殖ぶり / Cultured yellowtail

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 活 / Live
  • チルド / Chilled
  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

昨年ASC、今期EU-HACCPを取得した大分産の養殖ぶりです。昨年より孵化事業も開始し、将来持続的可能な魚として供給を予定しています。/ Farmed Buri from Oita Prefecture

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • EUHACCP

会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.


会社名 / Company Name

有限会社 山藤 / Yamatou Co.,Ltd

■商品名 / Product name

焼き串ひもの / Skewered Grilled Fish

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

気になる骨を取り除き、干物に加工し串に刺し程よく焼き上げた。 袋から出してすぐに食べていただけるひものです。 添加物は使っていません。味付けは伝統海塩の『海の精』のみ 賞味期限は常温6ヶ月です。 魚の種類は、カマス・サバ・アジ・ウルメイワシ・ブリ・サゴシ・シイラ・カツオの8種類と季節商品があります。 旬の美味しさを味わって頂けます。/ The bones are removed, it is grilled and ready to be served.


■商品名 / Product name

海鮮魚串 / Freshest Skewered Seafood

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • ブリ / Yellowtail
  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

伊勢志摩で水揚げされた鮮度の良い魚を切り身にし串に刺しました。 串に刺してから冷凍した後に真空包装をしますので 使う分だけ袋から出して無駄なく使う事ができます。 焼き物・揚げ物・天ぷらなどに使っていただけます。 魚の種類は、カマス・アジ・サバ・ブリ・イワシ・タイ・サワラ・スズキ・カツオ・マグロ。貝の種類は、牡蠣・さざえ・ヒオウギ貝などです。/ Suitable to be served as grilled, deep-fried or tempura etc.