「マグロ」を扱う出展者 Exhibitor that handle Tuna
会社名 / Company Name
㈱高知道水 / KOCHI DOHSUI Co., Ltd.
■商品名 / Product name
冷凍黒潮本まぐろサク 大トロ/中トロ/赤身 / Proton Freezing "Kuroshio Bluefin Tuna" SAKU
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
自社グループで生産している「黒潮本まぐろ」は、➀珊瑚が群生する清浄な海域のさらに沖合にあり、②直径50m以上の大型いけすで養殖し、③日本近海で漁獲された非常に鮮度の良い餌を与えている、ことにより非常においしいと評判です。その「黒潮本まぐろ」を養殖場から車で30分程度にある最新の自社工場で加工・凍結し、世界中の美食家にお届けいたします。/ Delicious Tuna that have been fed with good bait and grown in good environment.
■商品名 / Product name
ブリフィーレ / Fresh Yellowtail Fillet
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- ブリ / Yellowtail
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
■商品の特徴 / Features of the product
高知県産の養殖ブリを使用した商品となります。加工日早朝活締め後、冷水にて冷やしこみをし、フィレ加工を行います。 カマ付き、腹骨付きで真空包装後、プロトン凍結を行っております。 凍結後、マイナス50℃の超低温庫で保管することで血合い肉の変色を抑えることが可能です。/ As it is kept at ultra-low temperatures of minus 50°, so it suppresses discoloration.
会社名 / Company Name
双日九州株式会社 / Sojitz Kyushu Corporation
■商品名 / Product name
鷹島 本マグロ / Takashima fresh bluefin tuna
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
■商品の特徴 / Features of the product
玄界灘で育った、身の締まった本マグロです。 お客様のご要望に応じて、GG・ロイン・真空パックの加工が可能です。 養殖・加工場はISO 22000:2005の認証を取得しております。/ Processing is possible according to your needs.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- FSSC22000
■商品名 / Product name
シマアジ フィーレ / White Trevally Fillet
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- その他 / Other (シマアジ)
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
熊本県天草で育ったシマアジです。 フィーレのほか、ラウンド・セミドレス・ドレス・ロイン等ご要望に応じて加工・納品いたします。生鮮・冷凍可。/ Processing is possible according to your needs.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
- AEL
会社名 / Company Name
マルハニチロ株式会社 / Maruha-Nichiro CORPORATION
■商品名 / Product name
完全養殖本鮪 / Fully cultured bluefin tuna
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 冷蔵品 / Refrigerated products
■商品の特徴 / Features of the product
持続的可能な完全養殖を成し遂げた当社の最高傑作品です。/ Sustainable, fully aqua cultured.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- EUHACCP
■商品名 / Product name
養殖ぶり / Cultured yellowtail
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- ブリ / Yellowtail
■商品形態 / Product form
- 活 / Live
- チルド / Chilled
- 冷蔵品 / Refrigerated products
■商品の特徴 / Features of the product
昨年ASC、今期EU-HACCPを取得した大分産の養殖ぶりです。昨年より孵化事業も開始し、将来持続的可能な魚として供給を予定しています。/ Farmed Buri from Oita Prefecture
■取得済み認証 / Acquired authentication
- EUHACCP
会社名 / Company Name
株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD
■商品名 / Product name
横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- アワビ / Abalone
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- ウニ / Sea Urchin
- エビ / Shrimps
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- カニ / Crab
- カレイ / Karei (Flounder)
- カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
- サケ / Japanese Salmon
- サバ / Mackerel
- サンマ / Saury
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タコ / Octopus
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- タラ / Cod
- ハモ / Pike Conger (Hamo)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- ブリ / Yellowtail
- ホタテ / Scallop
- ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
- マグロ / Tuna
- 海藻類 / Seaweed
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.
■商品名 / Product name
超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.
会社名 / Company Name
有限会社 山藤 / Yamatou Co.,Ltd
■商品名 / Product name
焼き串ひもの / Skewered Grilled Fish
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イワシ / Sardines
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- ブリ / Yellowtail
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
気になる骨を取り除き、干物に加工し串に刺し程よく焼き上げた。 袋から出してすぐに食べていただけるひものです。 添加物は使っていません。味付けは伝統海塩の『海の精』のみ 賞味期限は常温6ヶ月です。 魚の種類は、カマス・サバ・アジ・ウルメイワシ・ブリ・サゴシ・シイラ・カツオの8種類と季節商品があります。 旬の美味しさを味わって頂けます。/ The bones are removed, it is grilled and ready to be served.
■商品名 / Product name
海鮮魚串 / Freshest Skewered Seafood
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イワシ / Sardines
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- ブリ / Yellowtail
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
伊勢志摩で水揚げされた鮮度の良い魚を切り身にし串に刺しました。 串に刺してから冷凍した後に真空包装をしますので 使う分だけ袋から出して無駄なく使う事ができます。 焼き物・揚げ物・天ぷらなどに使っていただけます。 魚の種類は、カマス・アジ・サバ・ブリ・イワシ・タイ・サワラ・スズキ・カツオ・マグロ。貝の種類は、牡蠣・さざえ・ヒオウギ貝などです。/ Suitable to be served as grilled, deep-fried or tempura etc.