「イカ」を扱う出展者 Exhibitor that handle Squid
会社名 / Company Name
株式会社 飛鳥フーズ / Aska Foods Co.,Ltd.
■商品名 / Product name
いか小僧 しゃぶしゃぶ用 / Squid boy from the Sea of Japan for Shabushabu
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- イカ / Squid
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
・新鮮なするめいかを使用しております。
・肉質が大変やわらかく、甘みがあります。
・生食、加熱用問わずご活用できます。加熱のし過ぎにご注意下さい。
/ Soft, sweet and fresh squid are used.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- FSSC22000
- ハラル / HALAL
■商品名 / Product name
塩と肝だけで作ったいか塩辛 / Salted squid guts made from only salt & liver
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- イカ / Squid
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
・鮮度抜群のするめいかをカットしたものに、鮮度の良いまま加工した塩辛の素を絡め、本格派塩辛を作りました。
・鮮度の良い肝を丁寧に加工してあるため、生臭み・えぐ味がない本物の肝の風味が良く利いた塩辛が味わえます。
・化学調味料・保存料を使用していない為、素材の味が活きています。
/ No chemical seasonings or preservatives. It has only little fishy or harsh taste.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- FSSC22000
- ハラル / HALAL
会社名 / Company Name
株式会社 籠淸 / KAGOSEI Co.,Ltd
■商品名 / Product name
花かまぼこ詰合せ 6本入 / Six kinds of assorted flower Kamaboko
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- その他 / Other (グチ)
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
日本の季節を彩る花や植物を「切り出し蒲鉾」で表現しました。原料魚はグチだけを使用し食感にもこだわった逸品です。見た目の華やかさと日本文化を食卓に添える蒲鉾です。/ Kamaboko with flowery image.
■商品名 / Product name
小田原おでん 大 / Odawara Oden
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- タラ / Cod
- その他 / Other (グチ、イサキ、カマス、ブリなど)
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
地元相模湾で水揚げされた魚を使用した団子など、6種の素材の味を活かした老舗蒲鉾屋のおでん種です。かつお節をベースとした独自の味のおでん汁であっさり煮込み、おでん種そのものの味をご堪能いただける逸品です。/ Set of oden ingredients and soup.
会社名 / Company Name
株式会社 竹田食品 / TAKEDA SHOKUHIN CO.,LTD.
■商品名 / Product name
かにみそ / Snow Club Butter
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- カニ / Crab
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
カニの肝臓・すい臓にあたる「かにみそ」のみを使って、 レトルト殺菌して缶詰にした商品です。 カナダ産ズワイガニを使用しております。/ Crab liver and pancreas "crab miso" was retort sterilized and canned.
■商品名 / Product name
工場直送いか塩辛 / Salted squid guts (cut squid pickled with salted guts)
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- イカ / Squid
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
イカと、イカの内臓と、塩で和えた発酵食品です。 この製法は、日本では伝統的な保存食糧で有り、 「いか塩辛」として受け継がれております。 ペルー産アメリカオオアカイカ(Giant squid)を使用しております。/ It is fermented food that made of softens squid with squid's internal organs and salt.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
会社名 / Company Name
株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD
■商品名 / Product name
横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- アワビ / Abalone
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- ウニ / Sea Urchin
- エビ / Shrimps
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- カニ / Crab
- カレイ / Karei (Flounder)
- カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
- サケ / Japanese Salmon
- サバ / Mackerel
- サンマ / Saury
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タコ / Octopus
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- タラ / Cod
- ハモ / Pike Conger (Hamo)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- ブリ / Yellowtail
- ホタテ / Scallop
- ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
- マグロ / Tuna
- 海藻類 / Seaweed
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.
■商品名 / Product name
超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.