出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「ウニ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Sea Urchin

会社名 / Company Name

株式会社クレイドル / CRADLE Co., Ltd.

■商品名 / Product name

生うに / Processed Sea Urchin(Fresh)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ウニ / Sea Urchin
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

10ポケット(15g x 10)=150g/トレイ  航空機の輸送でもダメージを受けにくく、各ポケットに15g(20gも可)入っており、 各店舗で必要な分だけ簡単に取り出せる為、在庫管理がしやすい。/ You can just take out the quantity that you need.


■商品名 / Product name

冷凍うに(生食用 ブランチング加工) / Processed Sea Urchin(Frozen)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ウニ / Sea Urchin
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

生うにをブランチング加工後に急速冷凍、1パック毎に脱気パック、ミョウバン不使用のウニをブランチング加工する為、生ウニに近い味をキープ、解凍後のドリップも従来の冷凍うによりも格段に少ない。 冷凍品の為、賞味期限が長く(3ヵ月)、ウニを入手しくい海外の店舗でも取り扱いやすい。/ Raw sea urchin was frozen quickly after blanching.


会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.