「ホタテ」を扱う出展者 Exhibitor that handle Scallop
会社名 / Company Name
ニチモウ株式会社 / NICHIMO CO.,LTD.
■商品名 / Product name
ホタテ貝 / Scallop
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- ホタテ / Scallop
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
ヤマイチ水産という弊社子会社が紋別にあります。前浜で水揚げされたホタテをその場で選別、加工しています。これまで中国への輸出は1,500~2,000t/年程度しています。/ So far, exports to China have been around 1,500 to 2,000 tons per year.

■商品名 / Product name
冷凍すり身 / Frozen minced fish meat
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- その他 / Other (助宗タラ、南ダラ、ホキ、イトヨリダイ)
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
アラスカ、アルゼンチン、インド、インドネシアなどで水揚げされた原料を、船上ないし陸上工場にてすり身加工しています。漁網の製造からスタートした弊社は、漁師から原料を買い付けすり身生産を始めました。自社でも製造技術員を抱え、製造から販売までを管理している為、品質の安心安全は確保されています。/ Manage from manufacturing to sales, so it is safe and secure.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
- ハラル / HALAL

会社名 / Company Name
松田産業株式会社 / MATSUDA SANGYO CO.,LTD.
■商品名 / Product name
北海道産冷凍ホタテ貝柱/北海道産冷凍鮭ドレス / FROZEN SCALLOP MEAT FROM HOKKAIDO/FROZEN SALMON DRESS FROM HOKKAIDO
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- サケ / Japanese Salmon
- ホタテ / Scallop
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
北海道産冷凍ホタテ貝柱:水揚げされたホタテを鮮度を落とさず処理・冷凍しています。ホーツク海で育ち、身が引き締まっていて、甘みや旨味が抜群です。 北海道産冷凍秋鮭ドレス:水揚げされた鮭を工場ですぐに処理、冷凍しており鮮度を落とさず加工しています。若い鮭が入荷しているため、身が赤くしっかりとした味わいが楽しめます。(写真は冷凍する前)/ Flesh is firm, with strong sweet and savory taste.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP

■商品名 / Product name
北海道産冷凍スケソウすり身 / FROZEN ALASKA POLLOCK SURIMI FROM HOKKAIDO
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- タラ / Cod
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
白身で、夾雑物が少ない。しなやかで品質安定度の高い商品。/ It is a high quality product with few mixed things.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP

会社名 / Company Name
株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD
■商品名 / Product name
横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- アワビ / Abalone
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- ウニ / Sea Urchin
- エビ / Shrimps
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- カニ / Crab
- カレイ / Karei (Flounder)
- カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
- サケ / Japanese Salmon
- サバ / Mackerel
- サンマ / Saury
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タコ / Octopus
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- タラ / Cod
- ハモ / Pike Conger (Hamo)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- ブリ / Yellowtail
- ホタテ / Scallop
- ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
- マグロ / Tuna
- 海藻類 / Seaweed
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.

■商品名 / Product name
超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.
