出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「ホタテ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Scallop

会社名 / Company Name

ニチモウ株式会社 / NICHIMO CO.,LTD.

■商品名 / Product name

ホタテ貝 / Scallop

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ホタテ / Scallop
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

ヤマイチ水産という弊社子会社が紋別にあります。前浜で水揚げされたホタテをその場で選別、加工しています。これまで中国への輸出は1,500~2,000t/年程度しています。/ So far, exports to China have been around 1,500 to 2,000 tons per year.


■商品名 / Product name

冷凍すり身 / Frozen minced fish meat

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (助宗タラ、南ダラ、ホキ、イトヨリダイ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

アラスカ、アルゼンチン、インド、インドネシアなどで水揚げされた原料を、船上ないし陸上工場にてすり身加工しています。漁網の製造からスタートした弊社は、漁師から原料を買い付けすり身生産を始めました。自社でも製造技術員を抱え、製造から販売までを管理している為、品質の安心安全は確保されています。/ Manage from manufacturing to sales, so it is safe and secure.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • ハラル / HALAL

会社名 / Company Name

松田産業株式会社 / MATSUDA SANGYO CO.,LTD.

■商品名 / Product name

北海道産冷凍ホタテ貝柱/北海道産冷凍鮭ドレス / FROZEN SCALLOP MEAT FROM HOKKAIDO/FROZEN SALMON DRESS FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サケ / Japanese Salmon
  • ホタテ / Scallop
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道産冷凍ホタテ貝柱:水揚げされたホタテを鮮度を落とさず処理・冷凍しています。ホーツク海で育ち、身が引き締まっていて、甘みや旨味が抜群です。 北海道産冷凍秋鮭ドレス:水揚げされた鮭を工場ですぐに処理、冷凍しており鮮度を落とさず加工しています。若い鮭が入荷しているため、身が赤くしっかりとした味わいが楽しめます。(写真は冷凍する前)/ Flesh is firm, with strong sweet and savory taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

北海道産冷凍スケソウすり身 / FROZEN ALASKA POLLOCK SURIMI FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

白身で、夾雑物が少ない。しなやかで品質安定度の高い商品。/ It is a high quality product with few mixed things.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.