出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「タイ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Red Snapper

会社名 / Company Name

株式会社大貴 / DAIKI CO.,LTD.

■商品名 / Product name

生鮮、冷凍 ブリフィレ / Fresh or Frozen Yellowtail Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖魚に関しては九州四国一沿の産地からお客様のご要望に最も適したブランドをご案内できます。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

天然魚 / Wild Fishes

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • ブリ / Yellowtail
  • その他 / Other
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

長浜に揚がる鮮魚を中心に刺身グレードの鮮魚をご提供致します。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社 福岡魚市場 / Fukuoka Uoichiba CO.,LTD

■商品名 / Product name

マダイ / Red seabream

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タイ / Red Snapper
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

前浜(福岡県産)鮮魚を急速ラウンド凍結したもの  要加熱(生食不可)/ Rapid frozen of whole round fresh fish. Heat required (Not to be taken raw )


■商品名 / Product name

レンコダイ(キダイ) / Yellowback seabream

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タイ / Red Snapper
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

前浜(福岡県産)鮮魚を急速ラウンド凍結したもの  要加熱(生食不可)/ Rapid frozen of whole round fresh fish. Heat required (Not to be taken raw )


会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.


会社名 / Company Name

安岡蒲鉾 / YASUOKAKAMABOKO

■商品名 / Product name

じゃこ天 / JAKOTEN

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • タイ / Red Snapper
  • その他 / Other
  • (ホタルジャコ、白ムツ、その他小魚)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

愛媛県宇和島市で水揚げされる新鮮な魚を原料としてすり身を作り、菜種油で揚げて作る伝統の一品です。 そのまま食べるのはもちろん、うどん、そば、フォーなどの麺類にトッピングしても美味しいです。/ Deep fried Surimi.


■商品名 / Product name

板かまぼこ / KAMABOKO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (エソ、グチ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

愛媛県宇和島市で水揚げされる新鮮な魚を原料としてすり身を作った板蒲鉾です。 そのまま食べるのはもちろん、うどん、そば、フォーなどの麺類にトッピングしても美味しいです。/ Surimi made from fresh fish. Can be eaten as it is.


会社名 / Company Name

柳川冷凍食品株式会社 / Yanagawa Frozen Foods Co.,Ltd

■商品名 / Product name

スリミサラダ / Surimi Salad

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (カニカマ、白身魚すりみ)

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

海外でも人気のカニカマを辛子マヨネーズで和えてサラダにしました。野菜と和えてサラダとしてお召し上がりいただくか、お寿司の軍艦ネタや巻き芯、おにぎりの具等でお召し上がりいただくと相性抜群です。/ Crab-flavored Kamaboko with spicy mayonnaise.


■商品名 / Product name

真鯛のコンフィ / Sea Bream Confit

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タイ / Red Snapper
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

国産の真鯛を原料に使用して蒸し焼きした後、ニンニクと唐辛子で味付けしたオイルに浸して低温でじっくりコンフィに仕上げました。そのままでもおいしくお召し上がりいただけますが、ツナの代わりに様々な料理にご使用いただけますと高級感がでます。/ After steaming the sea bream, it is made into confit with oil seasoned with garlic and pepper.


会社名 / Company Name

有限会社 山藤 / Yamatou Co.,Ltd

■商品名 / Product name

焼き串ひもの / Skewered Grilled Fish

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

気になる骨を取り除き、干物に加工し串に刺し程よく焼き上げた。 袋から出してすぐに食べていただけるひものです。 添加物は使っていません。味付けは伝統海塩の『海の精』のみ 賞味期限は常温6ヶ月です。 魚の種類は、カマス・サバ・アジ・ウルメイワシ・ブリ・サゴシ・シイラ・カツオの8種類と季節商品があります。 旬の美味しさを味わって頂けます。/ The bones are removed, it is grilled and ready to be served.


■商品名 / Product name

海鮮魚串 / Freshest Skewered Seafood

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • ブリ / Yellowtail
  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

伊勢志摩で水揚げされた鮮度の良い魚を切り身にし串に刺しました。 串に刺してから冷凍した後に真空包装をしますので 使う分だけ袋から出して無駄なく使う事ができます。 焼き物・揚げ物・天ぷらなどに使っていただけます。 魚の種類は、カマス・アジ・サバ・ブリ・イワシ・タイ・サワラ・スズキ・カツオ・マグロ。貝の種類は、牡蠣・さざえ・ヒオウギ貝などです。/ Suitable to be served as grilled, deep-fried or tempura etc.