「サバ」を扱う出展者 Exhibitor that handle Mackerel
会社名 / Company Name
株式会社大貴 / DAIKI CO.,LTD.
■商品名 / Product name
生鮮、冷凍 ブリフィレ / Fresh or Frozen Yellowtail Fillet
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- ブリ / Yellowtail
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
養殖魚に関しては九州四国一沿の産地からお客様のご要望に最も適したブランドをご案内できます。
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
- EUHACCP
■商品名 / Product name
天然魚 / Wild Fishes
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- イワシ / Sardines
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- ブリ / Yellowtail
- その他 / Other
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
■商品の特徴 / Features of the product
長浜に揚がる鮮魚を中心に刺身グレードの鮮魚をご提供致します。
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
会社名 / Company Name
千葉県漁業協同組合連合会 / Chiba Prefectural Federation of Fisheries Co-operative Association
■商品名 / Product name
冷凍サバ(マサバ) / Frozen mackerel(Chub mackerel)
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- サバ / Mackerel
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
千葉県銚子港で水揚げされた新鮮なマサバを急速バラ凍結(IQF)したものです。水揚げ港で即時に急速凍結することで得られる高鮮度品質には、過去から定評が得られております。 刺身やしめさば、焼き魚、煮魚などあらゆる調理が可能です。/ The quality is good, and various cooking is possible from sashimi, grilled fish, and boiled fish.
■商品名 / Product name
メヒカリ唐揚げ / Bigeyed greeneye for fried
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- その他 / Other (メヒカリ)
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
柔らかく、脂ののった白身のお魚です。下処理(頭・内臓除去済み)後、馬鈴薯を付け唐揚げ用にしました。「目光の唐揚げ」は銚子でも名物となっている商品です。また野菜と合わせた南蛮漬けにもご利用頂けます。油で揚げて塩を適量降るだけで、サクサクホクホクの骨までやわらかいフライができます。その味わいは、魚とは思えないほどクセが少ないので、大人はもちろん、子供にも食べやすい一品です。/ Deep fried and it is ready to be eaten. It's popular with kids.
会社名 / Company Name
銚子鮮冷株式会社 / CHOSHI SENREI CORPORATION
■商品名 / Product name
冷凍サバ / FROZEN WHOLE ROUND MACKEREL
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- サバ / Mackerel
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
秋の終わり頃に金華沖から南下し銚子(常磐)沖の漁場にて漁獲、銚子漁港で水揚げされたサバを自社工場で急速凍結します。サイズ選別他、腹腔内部の確認から脂質など詳しいチェックを行い官能テータと数値データとして生産管理。主に輸出用として各国向けにSENREI ブランドにて出荷しています。/ Rapid freezing of mackerel that has been landed by Choshi Fishing Cooperative.
■商品名 / Product name
冷凍マイワシ / FROZEN WHOLE ROUND SARDINE
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- イワシ / Sardines
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
春に漁獲が始まり6月頃にはいわゆる入梅イワシとよばれる脂をびっしりと蓄えてまるまると太ったマイワシが常磐沖で水揚げされます。弊社では主に輸出用としては主にタイの缶詰原料用に注水せずに魚のみを凍結した水無しブロックの状態で生産、出荷しています。水を加えず凍結されている為に輸送効率が良く好評をいただいております。/ Sardines shipped in a block without water.
会社名 / Company Name
株式会社 東平商会 / TOHEI TRADING CO., LTD
■商品名 / Product name
いとうナゲット(いとう漁協さば男くんすり身®使用) / Fish Nugget
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- サバ / Mackerel
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
静岡県伊東市のいとう漁協が加工販売する「サバ男くんすり身®」と国産の玉ねぎ・キャベツを使用したお魚ナゲットです。 この鯖すり身は港で水揚げ後すぐに加工されるので、鮮度が良いことが特徴です。 市販品は、第4回2016年度 Fish-1グランプリ 国産魚ファストフィッシュ商品コンテストグランプリ受賞商品!/ Fish nugget made with mackerel, onions and cabbage.
■商品名 / Product name
伊豆半島さば缶(水煮・味噌煮) / canned mackerel(Boiled mackerel, Mackerel cooked Miso)
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- サバ / Mackerel
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
静岡県伊東市のいとう漁協で水揚げされた鯖だけを使用しています。この鯖は、漁港から近い漁場で定置網によって漁獲される為、魚を傷つけずに、短時間で漁協へ水揚げされます。鮮度の良い、天然鯖のしっかりとした身が特徴です。 手作業でひとつひとつ丁寧に缶に詰められ製造されたこのさば缶は、天然さばのしっかりとした食感と素材が引き立つ味付けとなっております。/ Only mackerel landed in Ito City, Shizuoka Prefecture is used.
会社名 / Company Name
株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD
■商品名 / Product name
横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- アワビ / Abalone
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- ウニ / Sea Urchin
- エビ / Shrimps
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- カニ / Crab
- カレイ / Karei (Flounder)
- カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
- サケ / Japanese Salmon
- サバ / Mackerel
- サンマ / Saury
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タコ / Octopus
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- タラ / Cod
- ハモ / Pike Conger (Hamo)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- ブリ / Yellowtail
- ホタテ / Scallop
- ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
- マグロ / Tuna
- 海藻類 / Seaweed
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.
■商品名 / Product name
超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.
会社名 / Company Name
有限会社 山藤 / Yamatou Co.,Ltd
■商品名 / Product name
焼き串ひもの / Skewered Grilled Fish
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イワシ / Sardines
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- ブリ / Yellowtail
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
気になる骨を取り除き、干物に加工し串に刺し程よく焼き上げた。 袋から出してすぐに食べていただけるひものです。 添加物は使っていません。味付けは伝統海塩の『海の精』のみ 賞味期限は常温6ヶ月です。 魚の種類は、カマス・サバ・アジ・ウルメイワシ・ブリ・サゴシ・シイラ・カツオの8種類と季節商品があります。 旬の美味しさを味わって頂けます。/ The bones are removed, it is grilled and ready to be served.
■商品名 / Product name
海鮮魚串 / Freshest Skewered Seafood
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イワシ / Sardines
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- ブリ / Yellowtail
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
伊勢志摩で水揚げされた鮮度の良い魚を切り身にし串に刺しました。 串に刺してから冷凍した後に真空包装をしますので 使う分だけ袋から出して無駄なく使う事ができます。 焼き物・揚げ物・天ぷらなどに使っていただけます。 魚の種類は、カマス・アジ・サバ・ブリ・イワシ・タイ・サワラ・スズキ・カツオ・マグロ。貝の種類は、牡蠣・さざえ・ヒオウギ貝などです。/ Suitable to be served as grilled, deep-fried or tempura etc.