出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「サケ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Japanese Salmon

会社名 / Company Name

王子サーモン株式会社 / OJI Salmon Co.,Ltd

■商品名 / Product name

スモークサーモントラウト 2kg / Smoked Salmon Trout 2kg

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サケ / Japanese Salmon
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled

■商品の特徴 / Features of the product

日本産のサーモントラウトを北海道工場で長時間燻製しスモークサーモンに仕上げ、そのままチルドでスライスして配送致します。/ Smoked, sliced salmon trout that shipped from Japan.


会社名 / Company Name

にほん海洋牧場株式会社みやぎ海洋本部 / JAPAN OCEAN FARM Co.,Ltd

■商品名 / Product name

銀鮭冷凍トリムE / COHO SALMON FROZEN TRIM E

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サーモン / Salmon
  • サケ / Japanese Salmon
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

骨や血合いを丁寧に取り除き皮をはがしてありますのでお寿司やお刺身に使用できます。/ Bones, blood, and skin removed.


■商品名 / Product name

銀鮭荒ほぐし / Ginsake hogushi(flake)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サーモン / Salmon
  • サケ / Japanese Salmon
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

お刺身で食べられる銀鮭を蒸しあげて丁寧に手でほぐして塩で味付けをした鮭本来の味をお楽しみいただける逸品です。/ Steamed salmon, loosened and seasoned with salt.


会社名 / Company Name

松田産業株式会社 / MATSUDA SANGYO CO.,LTD.

■商品名 / Product name

北海道産冷凍ホタテ貝柱/北海道産冷凍鮭ドレス / FROZEN SCALLOP MEAT FROM HOKKAIDO/FROZEN SALMON DRESS FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サケ / Japanese Salmon
  • ホタテ / Scallop
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道産冷凍ホタテ貝柱:水揚げされたホタテを鮮度を落とさず処理・冷凍しています。ホーツク海で育ち、身が引き締まっていて、甘みや旨味が抜群です。 北海道産冷凍秋鮭ドレス:水揚げされた鮭を工場ですぐに処理、冷凍しており鮮度を落とさず加工しています。若い鮭が入荷しているため、身が赤くしっかりとした味わいが楽しめます。(写真は冷凍する前)/ Flesh is firm, with strong sweet and savory taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

北海道産冷凍スケソウすり身 / FROZEN ALASKA POLLOCK SURIMI FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

白身で、夾雑物が少ない。しなやかで品質安定度の高い商品。/ It is a high quality product with few mixed things.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.