出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「アジ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Horse mackerel

会社名 / Company Name

株式会社 籠淸 / KAGOSEI Co.,Ltd

■商品名 / Product name

花かまぼこ詰合せ 6本入 / Six kinds of assorted flower Kamaboko

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (グチ)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

日本の季節を彩る花や植物を「切り出し蒲鉾」で表現しました。原料魚はグチだけを使用し食感にもこだわった逸品です。見た目の華やかさと日本文化を食卓に添える蒲鉾です。/ Kamaboko with flowery image.


■商品名 / Product name

小田原おでん 大 / Odawara Oden

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • タラ / Cod
  • その他 / Other
  • (グチ、イサキ、カマス、ブリなど)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

地元相模湾で水揚げされた魚を使用した団子など、6種の素材の味を活かした老舗蒲鉾屋のおでん種です。かつお節をベースとした独自の味のおでん汁であっさり煮込み、おでん種そのものの味をご堪能いただける逸品です。/ Set of oden ingredients and soup.


会社名 / Company Name

株式会社大貴 / DAIKI CO.,LTD.

■商品名 / Product name

生鮮、冷凍 ブリフィレ / Fresh or Frozen Yellowtail Fillet

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

養殖魚に関しては九州四国一沿の産地からお客様のご要望に最も適したブランドをご案内できます。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP
  • EUHACCP

■商品名 / Product name

天然魚 / Wild Fishes

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • ブリ / Yellowtail
  • その他 / Other
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products

■商品の特徴 / Features of the product

長浜に揚がる鮮魚を中心に刺身グレードの鮮魚をご提供致します。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.


会社名 / Company Name

安岡蒲鉾 / YASUOKAKAMABOKO

■商品名 / Product name

じゃこ天 / JAKOTEN

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • タイ / Red Snapper
  • その他 / Other
  • (ホタルジャコ、白ムツ、その他小魚)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

愛媛県宇和島市で水揚げされる新鮮な魚を原料としてすり身を作り、菜種油で揚げて作る伝統の一品です。 そのまま食べるのはもちろん、うどん、そば、フォーなどの麺類にトッピングしても美味しいです。/ Deep fried Surimi.


■商品名 / Product name

板かまぼこ / KAMABOKO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (エソ、グチ)

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

愛媛県宇和島市で水揚げされる新鮮な魚を原料としてすり身を作った板蒲鉾です。 そのまま食べるのはもちろん、うどん、そば、フォーなどの麺類にトッピングしても美味しいです。/ Surimi made from fresh fish. Can be eaten as it is.


会社名 / Company Name

有限会社 山藤 / Yamatou Co.,Ltd

■商品名 / Product name

焼き串ひもの / Skewered Grilled Fish

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • ブリ / Yellowtail
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

気になる骨を取り除き、干物に加工し串に刺し程よく焼き上げた。 袋から出してすぐに食べていただけるひものです。 添加物は使っていません。味付けは伝統海塩の『海の精』のみ 賞味期限は常温6ヶ月です。 魚の種類は、カマス・サバ・アジ・ウルメイワシ・ブリ・サゴシ・シイラ・カツオの8種類と季節商品があります。 旬の美味しさを味わって頂けます。/ The bones are removed, it is grilled and ready to be served.


■商品名 / Product name

海鮮魚串 / Freshest Skewered Seafood

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イワシ / Sardines
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • サバ / Mackerel
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • ブリ / Yellowtail
  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

伊勢志摩で水揚げされた鮮度の良い魚を切り身にし串に刺しました。 串に刺してから冷凍した後に真空包装をしますので 使う分だけ袋から出して無駄なく使う事ができます。 焼き物・揚げ物・天ぷらなどに使っていただけます。 魚の種類は、カマス・アジ・サバ・ブリ・イワシ・タイ・サワラ・スズキ・カツオ・マグロ。貝の種類は、牡蠣・さざえ・ヒオウギ貝などです。/ Suitable to be served as grilled, deep-fried or tempura etc.


会社名 / Company Name

株式会社ヨシムラ/福水商事株式会社 / YOSHIMURA SHOTEN CO., LTD.

■商品名 / Product name

あじあん餃子( 緑茶 / トマト / ゆず / 黒ごま ) / Fish and Vegetable Dumplings (Japanese Gyoza) Green Tea / Tomato / Yuzu / Black sesami

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

・アジ→前浜で水揚げされたものを使用。
中骨・ゼイゴは除去。骨と身は粗 いミンチにしており、手作業で粗いミンチにすることで、お肉のような食感を再現。
・野菜 → 佐賀県産の契約農家さんから購入。
ジャンボにんにくを使用。(通常のにんにくと同じ成分で匂いが控えめなのが特徴。)
・製品→女性の方にも嬉しいフィッシュコラーゲン入。
HALAL認定取得 (日本アジアハラール協会)/ Dumplings made with mince horse mackerel and vegetables.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP