「ヒラメ」を扱う出展者 Exhibitor that handle Hirame(Flounder)
会社名 / Company Name
株式会社 ハケタ水産 / Haketa Suisan Co., Ltd.
■商品名 / Product name
冷凍青森産ベビー帆立 / Frozen steamed baby scallops
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- その他 / Other (帆立貝)
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
・冷却・洗浄など全工程で殺菌済冷却海水使用→ほたての旨味の流失を防ぐ。 ・スラリ-アイス(殺菌済海水氷)導入しスチーム直後の冷却に使用。2次冷却工程終了迄の約15分間で10℃以下に急速に芯温を引き下げ旨味成分を凝縮させ、雑菌の繁殖も防止。業界初工程です!/ We are particular in our manufacturing process in preventing the loss of savory taste.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
■商品名 / Product name
冷凍帆立片貝 / Frozen shellfish
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- その他 / Other (帆立貝)
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
青森県産の砂かみの無い養殖原料のみ使用。主に2~5月に水揚げされた原貝をウロ取り加工し1回凍結で製品化しました。/ Farmed scallops that are free of sand.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
会社名 / Company Name
株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD
■商品名 / Product name
横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- アワビ / Abalone
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- ウニ / Sea Urchin
- エビ / Shrimps
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- カニ / Crab
- カレイ / Karei (Flounder)
- カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
- サケ / Japanese Salmon
- サバ / Mackerel
- サンマ / Saury
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タコ / Octopus
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- タラ / Cod
- ハモ / Pike Conger (Hamo)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- ブリ / Yellowtail
- ホタテ / Scallop
- ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
- マグロ / Tuna
- 海藻類 / Seaweed
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.
■商品名 / Product name
超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.