出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「ヒラメ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Hirame(Flounder)

会社名 / Company Name

株式会社 ハケタ水産 / Haketa Suisan Co., Ltd.

■商品名 / Product name

冷凍青森産ベビー帆立 / Frozen steamed baby scallops

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (帆立貝)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

・冷却・洗浄など全工程で殺菌済冷却海水使用→ほたての旨味の流失を防ぐ。 ・スラリ-アイス(殺菌済海水氷)導入しスチーム直後の冷却に使用。2次冷却工程終了迄の約15分間で10℃以下に急速に芯温を引き下げ旨味成分を凝縮させ、雑菌の繁殖も防止。業界初工程です!/ We are particular in our manufacturing process in preventing the loss of savory taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

冷凍帆立片貝 / Frozen shellfish

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • その他 / Other
  • (帆立貝)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

青森県産の砂かみの無い養殖原料のみ使用。主に2~5月に水揚げされた原貝をウロ取り加工し1回凍結で製品化しました。/ Farmed scallops that are free of sand.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.