出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「カニ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Crab

会社名 / Company Name

株式会社 キタウロコ 荒木商店 / KITAUROKO ARAKI SYOUTEN CO.,LTD.

■商品名 / Product name

ボイル 花咲ガニ 姿 / Frozen Cooked Hanasaki Crab

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道の東、根室周辺でしか獲れない前浜産の希少な「花咲蟹」をボイルし、尾数ごとにサイズ選別しました。 真っ赤に茹で上がった花咲ガニは身が柔らかく独特の甘み、濃厚で高級感のある味わいが特徴のカニになります。 また、殻を取り剥き身を甲羅に盛り付けた甲羅盛りや棒肉・フレーク等もあります。/ "Hanasaki crab" which can be caught only in the vicinity of Nemuro in Hokkaido.


■商品名 / Product name

ボイル クリガニ 姿 / Frozen Cooked Kuri Crab

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道産の新鮮なクリガニをボイルし、尾数ごとに選別し急速冷凍いたしました。 カニ汁の椀だね等にお使いください。 大きなサイズは毛蟹の代用としてもお使いいただけます。 また、食べやすいように殻を取った剥き身(棒肉・フレーク等)もございます。/ Sticks pf crab lag meat with shell removed, flakes are available too.


会社名 / Company Name

株式会社極洋 / KYOKUYO CO., LTD.

■商品名 / Product name

オーシャンキング~極~ / Ocean King~KIWAMI~

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

高品質のすり身を使用し、かに脚肉をイメージして仕上げました。本来の繊維感とボリュームに加え、ジューシーな味わいでみずみずしさを追求し、生食でもお使い頂けるオーシャンキングです。もちろん、天ぷら等加熱しても美味しく召し上がれます。/ High quality surimi made with the image of a crab leg meat.


■商品名 / Product name

スケソウダラ / Alaska pollock

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

浜で水揚げし、鮮度の良い状態で冷凍しております。/ It is frozen in a fresh state.


会社名 / Company Name

株式会社 竹田食品 / TAKEDA SHOKUHIN CO.,LTD.

■商品名 / Product name

かにみそ / Snow Club Butter

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

カニの肝臓・すい臓にあたる「かにみそ」のみを使って、 レトルト殺菌して缶詰にした商品です。 カナダ産ズワイガニを使用しております。/ Crab liver and pancreas "crab miso" was retort sterilized and canned.


■商品名 / Product name

工場直送いか塩辛 / Salted squid guts (cut squid pickled with salted guts)

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • イカ / Squid
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

イカと、イカの内臓と、塩で和えた発酵食品です。 この製法は、日本では伝統的な保存食糧で有り、 「いか塩辛」として受け継がれております。 ペルー産アメリカオオアカイカ(Giant squid)を使用しております。/ It is fermented food that made of softens squid with squid's internal organs and salt.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.