「タラ」を扱う出展者 Exhibitor that handle Cod
会社名 / Company Name
株式会社出雲国大社食品 / Izumonokuni Taisyasyokuin Co.,Ltd
■商品名 / Product name
串天 / Kushiten
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- タラ / Cod
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
解凍後、油調または焼いてお召し上がりください。 揚げたての揚げ蒲鉾をお楽しみください。
■取得済み認証 / Acquired authentication
- FSSC22000

■商品名 / Product name
こだわりおでんセット / Kodawari Oden
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- タラ / Cod
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
魚肉をふんだんに使用したおでんセットです。 あご出汁入りおでんスープ入りです。種物から魚の旨みが溶けだし、より一層風味豊かに仕上げます。
■取得済み認証 / Acquired authentication
- FSSC22000

会社名 / Company Name
宇部蒲鉾株式会社 / Ube Kamaboko Co.,Ltd.
■商品名 / Product name
冷凍魚活白 / FROZENUOKATSU WHITE
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- タラ / Cod
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
食感がぷりぷりして鱈の旨みをしっかりと感じることが出来ます。卵白、澱粉、保存料不使用で日本産の安心安全が謳えます。冷凍品ですがチルドに全く引けをとりません。/ No egg whites, starch, preservatives.

■商品名 / Product name
けずりかまぼこ白 / KEZURIKAMABOKO WHITE
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- タラ / Cod
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
卵白、澱粉、保存料不使用ながら常温で8か月の長期保存を実現した進化系蒲鉾。薄造りながらも食感あり風味良く口どけも良い逸品です。そのまま食べても良し、各国料理のトッピングにも良し。/ Can be stored at room temperature for 8 months.

会社名 / Company Name
株式会社 籠淸 / KAGOSEI Co.,Ltd
■商品名 / Product name
花かまぼこ詰合せ 6本入 / Six kinds of assorted flower Kamaboko
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- その他 / Other (グチ)
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
日本の季節を彩る花や植物を「切り出し蒲鉾」で表現しました。原料魚はグチだけを使用し食感にもこだわった逸品です。見た目の華やかさと日本文化を食卓に添える蒲鉾です。/ Kamaboko with flowery image.

■商品名 / Product name
小田原おでん 大 / Odawara Oden
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- タラ / Cod
- その他 / Other (グチ、イサキ、カマス、ブリなど)
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
地元相模湾で水揚げされた魚を使用した団子など、6種の素材の味を活かした老舗蒲鉾屋のおでん種です。かつお節をベースとした独自の味のおでん汁であっさり煮込み、おでん種そのものの味をご堪能いただける逸品です。/ Set of oden ingredients and soup.

会社名 / Company Name
株式会社極洋 / KYOKUYO CO., LTD.
■商品名 / Product name
オーシャンキング~極~ / Ocean King~KIWAMI~
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- カニ / Crab
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
高品質のすり身を使用し、かに脚肉をイメージして仕上げました。本来の繊維感とボリュームに加え、ジューシーな味わいでみずみずしさを追求し、生食でもお使い頂けるオーシャンキングです。もちろん、天ぷら等加熱しても美味しく召し上がれます。/ High quality surimi made with the image of a crab leg meat.

■商品名 / Product name
スケソウダラ / Alaska pollock
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- タラ / Cod
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
浜で水揚げし、鮮度の良い状態で冷凍しております。/ It is frozen in a fresh state.

会社名 / Company Name
松田産業株式会社 / MATSUDA SANGYO CO.,LTD.
■商品名 / Product name
北海道産冷凍ホタテ貝柱/北海道産冷凍鮭ドレス / FROZEN SCALLOP MEAT FROM HOKKAIDO/FROZEN SALMON DRESS FROM HOKKAIDO
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- サケ / Japanese Salmon
- ホタテ / Scallop
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
北海道産冷凍ホタテ貝柱:水揚げされたホタテを鮮度を落とさず処理・冷凍しています。ホーツク海で育ち、身が引き締まっていて、甘みや旨味が抜群です。 北海道産冷凍秋鮭ドレス:水揚げされた鮭を工場ですぐに処理、冷凍しており鮮度を落とさず加工しています。若い鮭が入荷しているため、身が赤くしっかりとした味わいが楽しめます。(写真は冷凍する前)/ Flesh is firm, with strong sweet and savory taste.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP

■商品名 / Product name
北海道産冷凍スケソウすり身 / FROZEN ALASKA POLLOCK SURIMI FROM HOKKAIDO
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- タラ / Cod
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
- 水産練り製品 / Surimi seafood
■商品の特徴 / Features of the product
白身で、夾雑物が少ない。しなやかで品質安定度の高い商品。/ It is a high quality product with few mixed things.
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP

会社名 / Company Name
株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD
■商品名 / Product name
横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- アワビ / Abalone
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- ウニ / Sea Urchin
- エビ / Shrimps
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- カニ / Crab
- カレイ / Karei (Flounder)
- カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
- サケ / Japanese Salmon
- サバ / Mackerel
- サンマ / Saury
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タコ / Octopus
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- タラ / Cod
- ハモ / Pike Conger (Hamo)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- ブリ / Yellowtail
- ホタテ / Scallop
- ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
- マグロ / Tuna
- 海藻類 / Seaweed
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.

■商品名 / Product name
超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.
