出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「タラ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Cod

会社名 / Company Name

株式会社出雲国大社食品 / Izumonokuni Taisyasyokuin Co.,Ltd

■商品名 / Product name

串天 / Kushiten

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

解凍後、油調または焼いてお召し上がりください。 揚げたての揚げ蒲鉾をお楽しみください。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000

■商品名 / Product name

こだわりおでんセット / Kodawari Oden

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

魚肉をふんだんに使用したおでんセットです。 あご出汁入りおでんスープ入りです。種物から魚の旨みが溶けだし、より一層風味豊かに仕上げます。

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • FSSC22000

会社名 / Company Name

宇部蒲鉾株式会社 / Ube Kamaboko Co.,Ltd.

■商品名 / Product name

冷凍魚活白 / FROZENUOKATSU WHITE

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

食感がぷりぷりして鱈の旨みをしっかりと感じることが出来ます。卵白、澱粉、保存料不使用で日本産の安心安全が謳えます。冷凍品ですがチルドに全く引けをとりません。/ No egg whites, starch, preservatives.


■商品名 / Product name

けずりかまぼこ白 / KEZURIKAMABOKO WHITE

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

卵白、澱粉、保存料不使用ながら常温で8か月の長期保存を実現した進化系蒲鉾。薄造りながらも食感あり風味良く口どけも良い逸品です。そのまま食べても良し、各国料理のトッピングにも良し。/ Can be stored at room temperature for 8 months.


会社名 / Company Name

株式会社 籠淸 / KAGOSEI Co.,Ltd

■商品名 / Product name

花かまぼこ詰合せ 6本入 / Six kinds of assorted flower Kamaboko

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • その他 / Other
  • (グチ)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

日本の季節を彩る花や植物を「切り出し蒲鉾」で表現しました。原料魚はグチだけを使用し食感にもこだわった逸品です。見た目の華やかさと日本文化を食卓に添える蒲鉾です。/ Kamaboko with flowery image.


■商品名 / Product name

小田原おでん 大 / Odawara Oden

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • タラ / Cod
  • その他 / Other
  • (グチ、イサキ、カマス、ブリなど)

■商品形態 / Product form

  • 冷蔵品 / Refrigerated products
  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

地元相模湾で水揚げされた魚を使用した団子など、6種の素材の味を活かした老舗蒲鉾屋のおでん種です。かつお節をベースとした独自の味のおでん汁であっさり煮込み、おでん種そのものの味をご堪能いただける逸品です。/ Set of oden ingredients and soup.


会社名 / Company Name

株式会社極洋 / KYOKUYO CO., LTD.

■商品名 / Product name

オーシャンキング~極~ / Ocean King~KIWAMI~

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • カニ / Crab
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

高品質のすり身を使用し、かに脚肉をイメージして仕上げました。本来の繊維感とボリュームに加え、ジューシーな味わいでみずみずしさを追求し、生食でもお使い頂けるオーシャンキングです。もちろん、天ぷら等加熱しても美味しく召し上がれます。/ High quality surimi made with the image of a crab leg meat.


■商品名 / Product name

スケソウダラ / Alaska pollock

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

浜で水揚げし、鮮度の良い状態で冷凍しております。/ It is frozen in a fresh state.


会社名 / Company Name

松田産業株式会社 / MATSUDA SANGYO CO.,LTD.

■商品名 / Product name

北海道産冷凍ホタテ貝柱/北海道産冷凍鮭ドレス / FROZEN SCALLOP MEAT FROM HOKKAIDO/FROZEN SALMON DRESS FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • サケ / Japanese Salmon
  • ホタテ / Scallop
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

北海道産冷凍ホタテ貝柱:水揚げされたホタテを鮮度を落とさず処理・冷凍しています。ホーツク海で育ち、身が引き締まっていて、甘みや旨味が抜群です。 北海道産冷凍秋鮭ドレス:水揚げされた鮭を工場ですぐに処理、冷凍しており鮮度を落とさず加工しています。若い鮭が入荷しているため、身が赤くしっかりとした味わいが楽しめます。(写真は冷凍する前)/ Flesh is firm, with strong sweet and savory taste.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

■商品名 / Product name

北海道産冷凍スケソウすり身 / FROZEN ALASKA POLLOCK SURIMI FROM HOKKAIDO

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • タラ / Cod
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products
  • 水産練り製品 / Surimi seafood

■商品の特徴 / Features of the product

白身で、夾雑物が少ない。しなやかで品質安定度の高い商品。/ It is a high quality product with few mixed things.

■取得済み認証 / Acquired authentication

  • HACCP

会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.