「カツオ」を扱う出展者 Exhibitor that handle Bonito
会社名 / Company Name
株式会社大貴 / DAIKI CO.,LTD.
■商品名 / Product name
生鮮、冷凍 ブリフィレ / Fresh or Frozen Yellowtail Fillet
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- ブリ / Yellowtail
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
養殖魚に関しては九州四国一沿の産地からお客様のご要望に最も適したブランドをご案内できます。
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
- EUHACCP
■商品名 / Product name
天然魚 / Wild Fishes
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- イワシ / Sardines
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- ブリ / Yellowtail
- その他 / Other
■商品形態 / Product form
- 冷蔵品 / Refrigerated products
■商品の特徴 / Features of the product
長浜に揚がる鮮魚を中心に刺身グレードの鮮魚をご提供致します。
■取得済み認証 / Acquired authentication
- HACCP
会社名 / Company Name
株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD
■商品名 / Product name
横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- アナゴ / Anago
- アワビ / Abalone
- イカ / Squid
- イワシ / Sardines
- ウニ / Sea Urchin
- エビ / Shrimps
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- カニ / Crab
- カレイ / Karei (Flounder)
- カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
- サケ / Japanese Salmon
- サバ / Mackerel
- サンマ / Saury
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- タコ / Octopus
- タチウオ / Atlantic Cutlassfish
- タラ / Cod
- ハモ / Pike Conger (Hamo)
- ヒラメ / Hirame(Flounder)
- ブリ / Yellowtail
- ホタテ / Scallop
- ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
- マグロ / Tuna
- 海藻類 / Seaweed
■商品形態 / Product form
- チルド / Chilled
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.
■商品名 / Product name
超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.
会社名 / Company Name
有限会社 山藤 / Yamatou Co.,Ltd
■商品名 / Product name
焼き串ひもの / Skewered Grilled Fish
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イワシ / Sardines
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- ブリ / Yellowtail
■商品形態 / Product form
- 常温品 / Normal temperature products
■商品の特徴 / Features of the product
気になる骨を取り除き、干物に加工し串に刺し程よく焼き上げた。 袋から出してすぐに食べていただけるひものです。 添加物は使っていません。味付けは伝統海塩の『海の精』のみ 賞味期限は常温6ヶ月です。 魚の種類は、カマス・サバ・アジ・ウルメイワシ・ブリ・サゴシ・シイラ・カツオの8種類と季節商品があります。 旬の美味しさを味わって頂けます。/ The bones are removed, it is grilled and ready to be served.
■商品名 / Product name
海鮮魚串 / Freshest Skewered Seafood
■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)
- アジ / Horse mackerel
- イワシ / Sardines
- カキ / Oysters
- カツオ / Bonito
- サバ / Mackerel
- スズキ / Suzuki
- タイ / Red Snapper
- ブリ / Yellowtail
- マグロ / Tuna
■商品形態 / Product form
- 冷凍品 / Frozen products
■商品の特徴 / Features of the product
伊勢志摩で水揚げされた鮮度の良い魚を切り身にし串に刺しました。 串に刺してから冷凍した後に真空包装をしますので 使う分だけ袋から出して無駄なく使う事ができます。 焼き物・揚げ物・天ぷらなどに使っていただけます。 魚の種類は、カマス・アジ・サバ・ブリ・イワシ・タイ・サワラ・スズキ・カツオ・マグロ。貝の種類は、牡蠣・さざえ・ヒオウギ貝などです。/ Suitable to be served as grilled, deep-fried or tempura etc.