出展者一覧 Exhibitor List

Nov. 8, 2019 10:00a.m.~5:00p.m. TOKYO KOTSU KAIKAN

「アワビ」を扱う出展者  Exhibitor that handle Abalone

会社名 / Company Name

合同会社ハッピーオーシャン / HAPPYOCEAN,.LLC

■商品名 / Product name

宮城県三陸産干し真あなご / Hoshi Ma-Anago

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アナゴ / Anago
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

宮城県三陸近海で漁獲された肉厚で上質な脂がのった活真あなごを匠な職人技で処理を行い特殊な乾燥機で0℃前後で一夜干しにしております。余分な水分が抜け凝縮された真あなごの旨味と上品な脂がのり皮も非常に美味い他にはない上質な白身魚の一夜干しです。フライパンで簡単に焼けオリーブオイルとの相性抜群です。/ Anago was dried at 0°C. Best if baked with olive oil.


■商品名 / Product name

宮城県金華山沖酒蒸し鮑 / Abalone Sake steamed

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アワビ / Abalone
  •  

■商品形態 / Product form

  • 冷凍品 / Frozen products

■商品の特徴 / Features of the product

世界三大漁場の一つ宮城県金華山沖でベテラン潜水士が一つ一つ実入りを確かめながら天然蝦夷鮑を丁寧に漁獲しております。水揚げ後殻に付着した異物を取り除き鮑ごとそのまま日本酒で蒸し上げた至極の食材です。解凍後そのままお召し上がりいただけます。殻から取出し軽く温めても磯の香りが漂い柔らかで味わい深い三陸伝統の蒸し鮑です。/ Abalone was steamed with sake. It can be eaten as it is after thawing.


会社名 / Company Name

株式会社三崎恵水産 / MISAKI MEGUMI SUISAN CO.,LTD

■商品名 / Product name

横浜市場 生本マグロ、鮮魚 / Fresh bluefin tuna,Fresh fish at YOKOHAMA MARKET

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • アジ / Horse mackerel
  • アナゴ / Anago
  • アワビ / Abalone
  • イカ / Squid
  • イワシ / Sardines
  • ウニ / Sea Urchin
  • エビ / Shrimps
  • カキ / Oysters
  • カツオ / Bonito
  • カニ / Crab
  • カレイ / Karei (Flounder)
  • カンパチ / Greater Amberjack (Kanpachi)
  • サケ / Japanese Salmon
  • サバ / Mackerel
  • サンマ / Saury
  • スズキ / Suzuki
  • タイ / Red Snapper
  • タコ / Octopus
  • タチウオ / Atlantic Cutlassfish
  • タラ / Cod
  • ハモ / Pike Conger (Hamo)
  • ヒラメ / Hirame(Flounder)
  • ブリ / Yellowtail
  • ホタテ / Scallop
  • ホッケ / Akta Mackerel (Hokke)
  • マグロ / Tuna
  • 海藻類 / Seaweed
  •  

■商品形態 / Product form

  • チルド / Chilled
  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

横浜本場市場から貴社の顧客早朝手配した鮮魚、生マグロを貴社の顧客毎にパッキングして輸出します。/ We pack fresh fish and raw tuna and export them.


■商品名 / Product name

超低温 畜養本マグロ腹#1 スナズリ外し 大トロ / SUPER FROZEN BLUEFIN TUNA BELLY#1 "OTORO" W/O SUNAZURI 

■魚種(主要原料の魚種) / Fish species (fish species of main ingredients)

  • マグロ / Tuna
  •  

■商品形態 / Product form

  • 常温品 / Normal temperature products

■商品の特徴 / Features of the product

脂の乗りが良い大サイズ(GG285kg以上)を原料として使用。歩留まりをよくするため、血合、スナズリを外しました。/ Large size (above GG285kg ) with good fat are used.